Te uiti zilnic la ea cat este de frumoasa. O adori in toate momentele si ceasurile impartasite. Te uiti contemplativ la ea. Iar ea … se uita tot la ea. De atatea ori si in atatea oglinzi. Incerci sa ii faci pe plac cu absolut orice. Dar degeaba o alinti, degeaba ii soptesti … degeaba o iubesti! Acum ti-ai dat seama despre si pe cine iubesti. Nu este nimic rau in a te indragosti. Dar este o pacoste existentiala sa o faci alaturi de persoana nepotrivita. Si ce daca este frumoasa? Si ce daca este mereu atat de atent aranjata?

Si ce daca este admirata de altii? Ea a uitat sa fie, in primul rand, admirata de tine. Pe wall-ul ei de facebook gasesti mai multe selfie-uri decat mesaje de La Multi Ani. Tu ii vorbesti de calatorii iar ea iti vorbeste despre noul club de fite deschis weekendul trecut. Tu ii vorbesti de copii, ea de Mascara. Tu ii vorbesti de planuri impreuna … ea se gandeste ca husa de iPhone trebuie schimbata. Tu incerci sa ii arati cine esti si ca o vrei. Ea se face ca nu te aude. Si cred ca nu te aude. Pentru ca nu are cum. E goala pe dinauntru si prea plina la exterior.

Singurele ei preocupări sunt rasfirate adanc in poseta de mii de euro. Si aia primita cadou. Singura ei viziune este imaginea proprie din oglinda rotunda si prea mare care ii spune mereu cat e de „perfecta”. Singurele ei planuri sunt iesirile zilnice in oras. Dar niciodata pe jos sau in parc. Invit-o in parc si o jignesti. Mai degraba s-ar duce la Biserica sa ii multumeasca lui Doamne Doamne ca a dat peste un asa prost ca tine. Pentru ca esti un prost daca tu crezi ca aceasta „femeie” va fi mama copiilor tai. Probabil vei ajunge sa ii cresti tot tu, in pauzele de club sau karaoke.

Unei femei nu trebuie sa ii refuzi niciodata nimic. Dar nu unei asemenea femei. Atunci te refuzi pe tine. Iar cine a spus ca femeia „bibelou” nu exista, nu a dat niciodata ochii cu ea. Femeia bibelou inseamna femeia care nu mișca un deget atunci cand totul se învârte in jurul ei.

Acum ca ai intalnit-o, incearca sa iesi din acest cerc vicios. Acum ca ai dat ochii cu „ea”, ai grija ce faci pe mai departe. Pentru ca „ea” este „Imaturitatea pe tocuri” iar tu, Barbatul orb. Este tot ce ti-ai dorit inainte sa o cunosti si tot ce nu mai vrei acum cand e „a ta”. Asta numai in cazul in care este a ta si nu a multora. :))

Frumusetea nu vine din tonele de ruj, din darele de parfum sau din fondul de ten mult prea evident. Iubirea nu o traiesti in cluburi si nici pe la zecile de cafenele de lux in care ea se etalează. Frumusetea vine din interior si merge spre exterior. Ea nu a inteles asta. Tu, in schimb, va trebui sa o faci.

Pentru ca 100 % Barbat inseamna sa alegi si cu neuronii si nu doar cu hormonii.

100 % Barbat inseamna sa ai langa tine o femeie care te ridica si nu te doboara.

100 % Barbat inseamna sa iubesti o 100 % femeie!

________________

Daca iti place acest blog, Votează-l în cursa pentru cel mai bun blog din țară! Îți multumesc! Link :

http://www.radardemedia.ro/pagina-de-vot-finala-premiile-radar-de-media-2015/5/