Image

(Nu voi scrie mult. Nu sunt nici inspirat si nici nu am timpul necesar pentru a insirui cuvinte multe. Voi scrie putin. E o poveste scurta. Detaliile sunt de prisos. Ideea este una singura!)

Nu pot sa fac nimic fara tine!

Atunci cand mainile mele se intrepatrund cu ale tale; Atunci cand iti soptesc aievea cuvinte; Atunci cand tu asculti si incerci sa ma imiti; Atunci cand eu Te Iubesc dar sunt … Nefericit.

Ati avut vreodata sentimentul ca partenerul vostru este nelinistit? Nefericit, dar nu din cauza voastra. Voi va iubiti. Cuvantul care exprima relatia dintre voi doi nu poate fi deslusit sau exprimat. Intre voi exista acea legatura puternica. O legatura perfecta. Si totusi … El este nefericit! Nu isi poate gasi locul, rostul si, pana la urma, fericirea desavarsita.

Am cunoscut un cuplu care avea o situatie materiala deosebit de buna. Si totusi, ceva nu mergea intre ei. Ei se iubeau. Ea mi-a spus insa, ca sta nopti intregi si se roaga pentru el, pentru ca il simte nefericit. Cu toate ca simtea ca ea este iubita, simtea ca sotul ei nu era multumit de meseria pe care o facea. Aceasta femeie deosebita l-a ajutat pe sotul ei sa isi gaseasca adevarata vocatie si peste niste ani am intalnit acelasi cuplu, viu, cu idealuri comune, iubitori, deschisi, intr-un cuvant, o familie implinita. Pot sa va mai spun ca situatia lor financiara nu mai era la fel de buna ca la inceput. Dar ei erau o familie adevarata.

V-ati gandit vreodata ca o familie se clădeşte pe idealuri, ca nu putem sa fim fericiti daca nu ne implinim unul prin celalalt si daca nu avem valori comune. Sa stiti ca ceea ce v-am spus nu este o poveste. E cazul parintilor mei. Este, in schimb, povestea a doi oameni care au invatat sa se completeze reciproc, sa evolueze si sa ajunga acolo unde amandoi si-au dorit sa ajunga … impreuna!

Atunci cand vom invata sa ne sacrificam pentru celalalt, cand vom invata sa renuntam la o particica din noi pentru a-l ajuta si implini pe celalalt, atunci simtim ca iubirea este binecuvantata si plenara. Sunt sigur ca si voi aveti astfel de familii sau astfel de exemple. Sa va iubiti si sa fiti iubiti! Pentru ca adevarata iubire inseamna implinire. Iar adevarata implinire incepe in unul si se termina intotdeauna in doi!

Intotdeauna …

________________

Acest blog a fost nominalizat la Premiile Radar de Media in cursa pentru “Cel mai bun blog al anului 2015″. Susține-l si tu cu un vot, accesând acest link http://www.radardemedia.ro/premiile-radar-de-media-2015-etapa-1-categoria-nr-11-cel-mai-bun-blog/ si selectând (alexandruchermeleu.com) din lista blogurilor afișate. Iti multumesc!