Și demoni în minte. Sunt cei care nu te lasă să te iubesti în liniște. Sunt cei care iti domina inima și o strivesc atunci când vocea ta nu mai ajunge în sufletul celuilalt. Ai ingeri în par și demoni în trup. Atunci cand nu mai poți sta nemișcata la atingerea celui de lângă tine. Când îți dorești să pleci, sa nu-l mai vezi. Sa il uiți printre picăturile de ploaie ce acum bat numai în geamul tău.  Ca niște lacrimi ce rostesc durerea.

Ai ingeri în par. Atunci cand iti descoperi frumusețea și lumina chipului. Atunci cand buclele tale prind aripi fără a fi nevoie de vântul aprig al sufletului pentru a le ondula. Ai ingeri în par atunci când ieși pe strada. Atunci cand se uită toți la tine fără a te putea atinge. Atunci cand ceilalti isi întorc capul și își frâng gâtul dar uita să-și întoarcă inima.

Ai ingeri în par când dormi și atunci când te trezești. Sunt singurii ce te îmbrățișează acum. Căci brațele lui sunt acum ocupate cu un alt trup. Ai ingeri în par atunci când reușești sa iti descoperi frumusețea într-o ceașcă de cafea. În oglinda învechită de pe peretele aspru și care acum plânge după zâmbete. Ai ingeri în par atunci când ieși pe ușa. Și când te intorci târziu acasă. Obosită, dar la fel de frumoasă.

Ai ingeri in păr. Chiar dacă l-ai lăsat să plece. Căci până nu demult, tu erai îngerul din viața lui …

Foto:hypercube.me

_______________

Pasaj din cartea „Iubind-o pe Ea”! Tu ai îngeri in par? Comanda cartea acum si afla! 🙂 

Comanda telefonic: 0751 492 686

Comanda online: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/