Sunt ăștia care te invita în Mall. Nu în suflet. Principalul lor job e frecatul mentei. De obicei, o freacă în grup sau în pauzele frenetice de sala. La sala toți încearcă sa arate diferit. În oraș, toți arata la fel. 🙂 Ei nu știu ca dacă îți încordezi prea tare mușchii riști sa iti explodeze creierul. :)) Unii nu il au. Ar face numai zgomot degeaba. Nu au nicio treaba cu seducția. Se uita direct in decolteu. Mărimea lui e direct proporțională cu fanteziile gratuite în care se alinta noapte de noapte atunci când bifează sec o alta cucerire „remarcabilă”.

Ei nu citesc. Nu ii interesează. Însă considera ca te pot citi dintr-o privire. Sunt cei care te claxonează din mașină și te fluieră ca pe stadion. Proastele întorc capul. Unele și-l frâng iar altele se împiedică în fuga lor exaltata inspre portiera. De ce sa își „obosească”  tocurile de 15 mergând 15 km pe jos sau cu autobuzul plin de transpirația cotidiană?!  Nu e mai bine ca au găsit un prost? Mulți dintre ei vor sa le ducă acasă.  Acasă la ei. Unii reușesc din prima iar alții încă mai apelează un număr la care nu răspunde nimeni. :))

Nu se dau bătuți niciodată. În mintea lor există mereu o competiție cruntă. Inima e descalificata din start din moment ce a căzut în chiloți. 🙂 Sunt prea plini de promisiuni și mult prea goi pe interior. Se feresc de responsabilități și aleargă de angajamente mai rau și mai repede ca un câine turbat după o pisică.

Sunt pescari de weekend. Nu de performanță. Ei nu visează la captura cea mare. Pentru ei, orice captură e buna. Atâta timp cât le cazi în plasă. Asta-i braconajul simțurilor. Chiar dacă ei nu sunt conștienți de asta.

Există bărbați buni la toante? Cu siguranță. Iar toantele îi adoră! 🙂