Discuții de complezență. Zâmbete de complezență, prietenii de complezență si căsătorii de complezență. Oricât de greu ar fi de crezut, cele din urmă există. Uneori, sunt mai grave decât cele din interes. Când alegi sa te căsătorești din plictiseală, pregătește-te sa te plictisești alături de celălalt. Poate o Viata întreaga.

Exista femei care se căsătoresc cu barbati doar pentru mașina lor. De parca o mașina te-ar putea îmbrățișa in noptile la fel de înghețate precum inima ce-o porți atunci cand speri ca cineva sa-ti șteargă lacrimile ce curg si pătează o rochie de mireasa pe care ai visat-o mai mult decat l-ai visat pe el! 🙂 Si mai există barbati care se căsătoresc pentru ca alta mai buna nu găsesc. Sau cel puțin, așa cred ei! :)) In clipele in care si ei se întreaba cât sunt de buni. In primul rând pentru ei si mai apoi pentru ea!

Mai sunt si cei care nu mai apuca sa se căsătorească deloc. Temeri, traume sau părinți pentru care niciun partener nu este bun si potrivit. De parca ei s-ar căsători si nu copiii! :)) Iar daca totuși te hotărăști sa o faci, gândește-te de doua ori inainte. Sau chiar de noua.

E mult mai ușor la altar decat in fața la notar. 🙂