Se știe deja ca femeile fericite sunt și frumoase. Un 2 în 1 atât de firesc. M-as bucura sa vad mai multe femei demachiate si iubite acasă decat femei machiate ce isi ascund nefericirea la serviciu. Afara toți suntem fericiti. La interior, plângem amarnic. Asemenea unei mașini tunate. Imbracata într-o vopsea perlata și sclipitoare. Dar cu motorul stricat! Sau obosit.

Se știe ca cele mai frumoase femei sunt cele care sunt iubite. De cine trebuie și necontenit. Bărbații sunt și ei frumoși. Când iubesc și când se iubesc. Cu asta ar trebui sa înceapă toți. Cu ei și continuând cu restul. Femeia Frumoasă a înțeles asta. Pentru ca frumusețea străpunge din interior spre exterior.

O mie de farduri nu fac doi bani atunci când inima e amanetata. Când impozitul pe fericire își spune cuvântul. Cele mai scumpe accesorii își pierd din strălucire atunci când femeia nu strălucește fără ele. Așa cum cele mai chic haine se pierd în mulțimea de chipuri hăituite de frânturi de gând și jumătăți de măsură presărate în suflet. Femeia fericita și frumoasă este o binecuvântare. Atât pentru ea cat și pentru cel ce o tine de mână. Unii bărbați preferă femei frumoase. Alții le prefera pe cele fericite. Sa nu mai trebuiască sa muncească ei prea mult. :)) Bărbații care știu ce vor le prefera pe amândouă.

Frumoasă este deja. Fericită o faci tu! 🙂