Tot mai multe cupluri pleacă în vacanță deși,  iubirea dintre ei și-a luat vacanță de multă vreme. Tot mai multe poze colorate deși,  mintea și inima lor sunt în alb și negru.   Declarații de dragoste dulci și siropoase pentru suflete sărate. Din ce în ce mai multe săruturi fără țineri de mână.

Mâinile tale stau cel mai bine în ale ei, nu în buzunar. Ochii tăi ar trebui sa o privească pe ea. Asa cum ea ar trebui sa se uite la tine, nu în oglindă. Prea multe femei ce au învățat sa umble pe tocuri. Unele au învățat sa si alerge. În iubire, multe se împiedică. Prea mulți bărbați parfumați si la modă. În iubire, parfumul din interior isi pierde mirosul și e demodat.

Îmi doresc să vad mai multi oameni care se țin de mână pe stradă. Mai mulți oameni prin parc decât prin cafenele. Mai multe priviri in ochii celuilalt decât in telefoane. Mai multe nopți in care el adoarme cu ea in brațe și nu cu o tabletă!  Imi doresc mai multe săruturi in stațiile de autobuze prăfuite. Mai multe trairi sincere decat vorbe aruncate gratuit la un pahar de vin. Mai multe emoții împărtășite si inimi care bat la unison.

Ce mișto e când îți aduci aminte cât de frumos ești. Dar ce mișto ești atunci când cel de lângă tine îți reamintește asta în fiecare zi … 🙂

Foto: weheartit.com