Sunt unele cusute cu fir de platină. De multe ori purtate de femeia care a uitat sa-si coasă inima la loc, crezând ca barbatul de langa ea o va face. Altele abundă in diamante. Cand singurele nestemate ar trebuie sa fie in suflet si nu pe un material textil. Rochii însiropate in mii de perle. Atunci cand miile de sentimente au dispărut, făcând loc unuia singur. Si mai sunt acele rochii pe care le-au purtat cu grație si cele dinaintea lor. Asa cum ai purta in minte si in inima petele unui trecut ce nu-ti da pace. Cum uneori, drumul pana la altar e mai scurt decat cel pana la inima ei iar rochia ce o poarta strălucește mai tare decat zâmbetul usor ascuns de pe chip.

O Cenusareasa ce isi pierde pantoful inainte de a se pierde in ochii lui. :)) Femei ce își doresc sa radieze frumusețe si admiratie in fata oglinzii mai mult decat in fața alesului. 🙂 Cele care pierd mai mult timp in a cauta cea mai frumoasa si potrivită rochie in loc sa isi găsească timp pentru a cauta mai adânc in sufletul ei si al lui.

Cea mai scumpa rochie de mireasa nu e cea care iti golește cardul de bani. Nici cea care împraștie priviri acute, asupra-i.

Cea mai scumpa rochie de mireasa e cea care iti golește sufletul si iti împraștie inima in mii de bucăți atunci cand o porți langa barbatul nepotrivit 🙂

________________

Daca iti place acest blog, Votează-l în cursa pentru cel mai bun blog din țară! Îți multumesc! Link :

http://www.radardemedia.ro/pagina-de-vot-finala-premiile-radar-de-media-2015/5/