Daca cel de dinainte nu a bifat cu brio rolul de cuceritor la foc continuu. Precum un cozonac pe care il lași la dospit si il scoți afara inainte de a se umfla. Cam asa se întâmpla si cu unii. Se dezumfla inainte de termen. Iubirea este o prăjitura. Asezonată cu arome proprii.
Cel mai bun bărbat din viața unei femei ar trebui sa fie abonat la astfel de prăjituri. Un bărbat care se mulțumește numai cu felul întâi nu va gusta niciodată din desert. Atunci iubirea devine un deșert. Un deșert fara oaze de liniște si fara posiblitatea de a potoli setea inimii celuilalt. Multi se pierd de-a lungul călătoriei. Unii obosesc si transpira mai rău ca atunci cand aleargă. Tot de iubire. Pentru alții e îndeajuns iluzia fetei Morgana.
Cel mai bun bărbat din viața unei femei este bărbatul potrivit. Potrivit cu grija in minte si in inima. Asemenea ultimei piese de puzzle căutate prin inconștient. Iar daca bucățica nu se potrivește, vom cauta altele. Neînjumatatite. Vom cauta întregul. Si il vom integra. In ființa. Precum un cântec al sufletului ce plânge după ultimul refren pierdut printre stofe.

Cel mai bun bărbat din viața unei femei e următorul. Sau poate ca nu. Atunci cand primul s-a jucat cu mintea ei iar ultimul nu i-a atins inima. Căci inima unei femei se cade a fi atinsa cu precizia chirurgicală a celui care țintește cu vârful vorbelor, trăiri, emoții… sentimente. Ca mai apoi sa le transforme in fapte.

Cel mai bun bărbat din viața unei femei poate fi următorul. Atunci cand cel de-acum nu face parte din catrenul vostru. Atunci cand muzica inimii își pierde ritmul iar ochii se intorc după altcineva.

Căci cel mai bun bărbat e cel care te iubește. Nu doar in zilele cu soț sau cu mult soare. Ci si in iernile in care zilele impare își cauta frenetic, perechea.

Ce bărbat se poarta anul acesta? Se poarta bărbatul de anul trecut! E criza! :))

Insa cel mai bine ar fi sa se poarte bărbatul potrivit. Potrivit ție.