Acest articol este un articol cu si despre barbati. Chiar daca titlul e putin diferit. :)) Toti fugim de gelozie. Unii barbati vor „fugi” si de aceste rânduri iar alții se vor opri sa le citească. 🙂 Nu am crezut niciodata in iubirea fara un dram de gelozie. La fel cum nu am crezut niciodata intr-o relatie in care ea sta si il urmărește pe el mai rau ca inspectorul Clouseau! :))

Femeia care spune ca nu e geloasă se minte atât de crunt, încercând sa isi ascundă fin urmele de îndoiala. Barbatul care spune ca nu isi doreste o femeie geloasa in Viata lui este un barbat ce nu a cunoscut indiferenta! :)) La final de zi, totul se rezuma la dozaj. Un echilibru aproape perfect pe care multi il distrug in imperfecțiunea lor. O balanța care o ia razna si înclina in extreme atunci cand nu reușim sa gestionăm autentic trăirile fata de noi si fata de ceilalți.

Exista o gelozie sexy, o gelozie care atrage si care te leagă subtil de celalalt. Asa cum exista o gelozie patologică, dusa in extrem, o gelozie care respinge minti si inimi, inhiba trupuri si pune in pericol acel colț de rai ce se transforma, treptat si sigur, intr-un colț întunecat de iad. De cele mai multe ori, pentru barbati nu e bine nicicum. Daca se uita in telefonul tau, nu e ok. Daca nu se uita, inseamna ca nu ii pasa. :)) Daca te întreaba cine te-a sunat, nu e bine. Daca nu te mai întreaba deloc, nu o mai interesează. Barbatii ar trebui sa se hotărască cum e mai bine. In fond, nu exista parteneri care sa nu fie geloși, ci numai oameni indiferenti! 🙂 Iar cand indiferenta isi face loc, iubirea incepe sa isi faca bagajele. Asta in cazul in care nu a plecat de multa vreme.

O Femeie geloasa este o femeie frumoasa. Este o femeie prezenta in relație. Conectata mereu la cel de langa ea. O femeie geloasa este o femeie ce menține aprins focul dintre cei doi, invitându-l pe el la un joc continuu al emotiilor si trairilor împărtășite.

O Femeie prea geloasa este o femeie ce are probleme cu încrederea. In primul rand in ea.

Un barbat care sta langa o femeie geloasa, e un barbat norocos. 🙂 Unul care sta langa o femeie prea geloasa, e un martir. Iar cel care sta langa o femeie indiferenta, e unul prost. :)) O diferența de nuanță pe care multi o digeră greoi, in drumul lor spre fericire.

O femeie geloasa este o femeie îndrăgostită.

Iar dacă un barbat nu isi dorește o femeie geloasa, cel mai bine ar fi sa isi găsească o femeie care nu il iubește. 🙂

_____________

Cum arata o femeie Frumoasa? Comanda cartea „Iubind-o pe Ea” si afla! 🙂 Click pe linkul de mai jos:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/