Femeile nu fug de bărbații ce vor sa le bage în pat. Cine crede altceva, nu a cunoscut îndeajuns de mult femeia! Femeile fug de bărbații ce vor sa le bage în pat și … atât!  Fug mâncând pământul. Just. Nimeni nu vrea sa simtă folosit. De cealaltă parte, bărbații fug de femeile ce nu vor sa fie băgate în pat … din prima! Hai și din a doua. Din a treia e deja un chin. Pe ăștia ii pot înțelege! 🙂 In schimb, nu am văzut niciodată un bărbat care să fuga de femeia ce ajunge în pat mult prea repede și ușor . Ca e patul lui sau al ei. Nu mai contează. Important este ce se întâmplă după. De multe ori, dupa ce pleacă el nu se mai întâmplă nimic. 🙂

Femeile știu. Dacă s-ar culca cu tine sau nu. Din prima secundă.

Dacă ești norocos, o poți avea din prima. Însă pentru asta e nevoie de multa chimie. Multă energie și vibrații împărtășite subtil. Și multe simțiri. De ambele părți.

Cea mai bună abordare e sa ii eviți. Cât mai finuț. Pentru cei care nu înțeleg, merge și varianta directa. Aia cu flit. Chiar dacă este mult mai usor pentru o femeie sa își deschidă picioarele decât sa își deschidă sufletul. Și nu sunt singurul care spune asta. Au mai spus-o și alții. Înaintea mea și sub alte forme. Esența se păstrează.

Sa o bagi în pat e ușor.  O poate face oricine. Sa te trezești langa ea dimineața e mai greu.

Sunt multi bărbați ce te invita în dormitor. Puțini cei care te invita în suflet.

Acolo e mai greu să aprinzi lumina. 🙂

Foto: rebloggy.com

________

Comanda cartea „Iubind-o pe Ea” si afla mai multe despre tine si despre dragostea pe care o meriți! La fiecare carte comandata, primesti un cadou. Ce mai astepti? Alătura-te celor peste 22 000 de suflete care au intrat deja in posesia ei. 

Click aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/