Plimba-l toată ziua. Cu mașina lui. 🙂 S-ar putea sa se plictisească înainte de vreme. Bărbații isi vor „licența” de iubit, nu de taximetrist. Vino la prima întâlnire cu fusta pana în fund. S-ar putea sa ii trezești hormonii. Si atât. Asta nu e seducție. E prostituție. Spune-i ca adori cluburile si timpul, pierdut gratuit, prin ele. Drumul spre biblioteca e mai lung. La fel ca drumul pana la el acasa. 🙂 Spune-i ca nu iti plac decât restaurantele scumpe și localurile de lux. De parcă sufletul celuilalt ar fi bătut în diamante fine. Scumpă s-ar putea sa fie și a doua întâlnire. Scumpă la vedere! Căci la revedere nu va fi! 🙂

Vorbește-i vulgar și nonșalant. S-ar putea ca dragostea la prima vedere sa sughita amar. Încearcă să îl impresionezi cu tot felul de cugetări pe care nici tu nu le înțelegi. S-ar putea sa vorbiți două limbi diferite. Două buze nu se vor atinge niciodată în felul acesta. Cu atât mai mult doua inimi ce își fac cu ochiul. De minte nici nu mai vorbim. Va fi anihilată precum o vestă anti glonț ce mușca din impactul unui obuz.

Parfumează-te peste măsură. E posibil sa nu îți mai simtă parfumul sufletului. Pentru ca cel din urma trebuie sa își arate aroma.

Un bărbat inteligent nu se cucerește asa. Poate doar unul prost sau plictisit de viață. Barbatul inteligent se seduce. Cu grija femeii ce știe ca parfumul inimii e infinit mai dulce decât cel împrăștiat pe bluză.

Fie ca stați pe o bordură groasă, fie pe banca unui parc uitat de pași. Fie ca va plimbați aievea printre voci necunoscute.

Un bărbat inteligent se cucerește cu finețe si caldura. Cu finețea minții și căldura inimii. Cu aroma simțurilor și cu formele nedeslușite ale cuvintelor ce curg firesc, printre dorințe. Ca două picături de timp ce-au înghețat printre secunde.

Sa cucerești un bărbat inteligent e o provocare. Un challenge pe care numai o femeie inteligenta îl acceptă. E chimie și matematică. Gramatică la superlativ și fizica  cuantică. E literatura și muzică. E un tot fascinant. E artă.

Iar un bărbat inteligent se cucerește printr-o singura artă: Arta de a fi Tu!

___________

Cartea Iubind-o pe Ea este disponibilă in stoc. Pune mâna pe ea! 🙂 Comand-o acum! De unde? De aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/