Nu ii pui mana pe picior din prima. Ar însemna să fii un idiot. Nici din a doua. Ar însemna că ești un idiot cu întârziere. Nu incepi cu o minciună. S-ar putea sa termini cu mai multe. În plus de asta, mincinosul întotdeauna se încurcă și se dă de gol. Femeia inteligenta nu are nevoie de doctorat pentru a mirosi unul în preajma ei. Fii sincer  încă de la inceput. Altminteri, vei avea parte de un sfârșit. Mai repede decât iti poți imagina.

Să o seduci nu înseamnă să îi torni cuvinte dulci în minte în timp ce privirea se oprește în decolteu. Când tresari brusc în fața unei perechi de sâni, probabil nu ai văzut destui.

La început, o atingi blând. Dar nu pe trup. Un trup înghețat nu are nevoie de mâini iscoditoare. Asa cum o inima împietrită nu poate fi mișcata de un impostor de suflete. Există multe femei băgate în pat. Prea puține păstrate în inimă. Există și mai multi bărbați care ar baga în pat orice mișcă. Asta nu e seducție. E prostituție. O prostituție a minții și a inimii.

Nu te lauda ca ai carti in biblioteca daca pe cele din buzunar nu stii sa le joci bine. 🙂 Nu fa promisiuni. S-ar putea sa nu te poți tine de ele. Promite-i prezentul. E tot ceea ce contează cu adevărat. Caută-i privirea cu privirea ta. Nu te pierde în poezii pe care nu ți le aduci aminte. Un vers rostit pe jumătate e ca o buza sărutata în fugă. Nu-i oferi soarele și luna de pe cer. Oricum nu ar avea ce face cu ele. Oferă-i timp. Din timpul tău. Timp prețios. Nu te uita la ceas. Fă-l să se oprească în loc.

Descoper-o! Dar nu de haine. Și le poate da jos singură. Ferește-o de priviri răscolitoare.

Sedu-i mintea! Căci trupul nu tresare fără ea! 🙂

________

Comandă cartea Iubind-o pe Ea si bucura-te de tine si de iubire!

De unde poti achiziționa cartea? De aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/