Un bărbat care sa imi spună zi de zi cat sunt de frumoasa. Chiar daca eu stiu asta. 🙂 Un barbat care nu se va plictisi niciodata sa ma savureze din vârful sprâncenelor obraznice si pana in vârful degetelor ce cauta atingerea lui in noptile ce cânta a noi. Mi-as lua un barbat care sa nu imi uite numele atunci cand ne căutam aievea in vis. Un barbat care sa faca dragoste cu mine de la inceputul dimineților aromate de cafeaua pregătită de el si pana in toiul Nopților ce imbratiseaza doua trupuri numite dorința.

Mi-as lua un barbat de la care as avea ce sa invat. In primul rand … iubirea! Un barbat care sa imi domine mintea si mai apoi trupul. Un barbat care sa ma invite in suflet si mai apoi in dormitor. Daca as fi o Femeie misto, mi-as gasi un barbat care sa ma respecte. Un barbat ce isi doreste sa ma țină in brațe atunci cand am nevoie cel mai mult de asta. Un barbat care sa ma picteze in culori aprinse si sa ma stingă in cuvinte așternute fin in cartea noastra. Sa ma îmbrace in fapte si sa ma poarte șoptit in minte si in inimă. Sa ma alinte senin si sa ma certe blând atunci cand, poate, merit.

Mi-as lua un barbat care sa ma faca sa ma simt … Femeie!

Daca as fi o Femeie misto, mi-as lua un Barbat misto. Si nu l-as mai lasa sa plece! 🙂

___________

Daca ti-a plăcut acest articol si daca iti place blogul meu, Votează-l in cursa pentru cel mai bun blog din țară cu un click pe linkul următor: http://www.radardemedia.ro/finala-premiilor-radar-de-media-2015-cel-mai-bun-blog/
Iti multumesc!