Încă mai există bărbați. Dar fără majuscule. Bărbați ce consideră bătaia rupta din rai, atunci când „proasta” savurează cel mai crunt iad. Cine spune ca iadul nu există pe pământ,  se înșală amarnic.  Există. Unele cupluri îl trăiesc. Fără sfinți și fără îngeri care sa ii apere. Încă mai exista asa zișii masculi alfa ce considera ca dacă lovesc  femeia de lângă ei, ii fac un bine. Masculi ce și-ar da și un check în atunci când aruncă pumni în stânga și în dreapta. Ăștia nu sunt nici măcar masculi. Ăștia sunt niște misogini ce isi transformă frustrările în forță brută. Desigur. Sunt si ei oameni. Chiar dacă au uitat ce înseamnă sa fii om cu adevărat.

Sunt cei care scuipă vehement în tot și în toate. Pentru ei, un bărbat adevărat e un fraier. Să lovești o femeie pe considerentul ca „și-o cere” sau ca „merită” nu te scuză. Dimpotrivă. Te acuză. Nicio instanță a sufletului nu iti va da dreptate.

Sunt cei care atunci când sunt refuzați, te fac curva. O zdreanță de ultima speță. Ăștia sunt aia care mor de ciudă că nu s-au culcat cu multe. :)) Cine naiba ar vrea sa se culce cu ei? Cu un barbat mișto, visele devin realitate. Cu ăștia … devin coșmaruri! În esența, bărbăția lor se rezuma la vânătăile pe care le imprima adânc în minte și in inimă.  Trupul nici nu mai contează. E un sac de box pe care își antrenează neputința.

Ei nu știu ce înseamnă seducție. O confundă cu mersul la sala și etalarea mușchilor bine lucrați în barul din spatele blocului. Unii dintre ei. Nu toți. Alții nu trebuie să meargă la sală. Fac cardio suficient alergând după zăluda ce le spală chiloții și le mai oferă câte  un blow job în pauzele de meci.

Ăștia uită că au fost născuți tot de o femeie.  Nu m-aș mira ca unii dintre ei sa dea și în mă-sa.  Atât de mult s-au îndepărtat de iubire și de tot ce înseamnă sfânt pe acest pământ.

Unii încă mai au o șansă. Chiar dacă e nevoie de o restructurare totală la nivel celular. Un fel de ADN wash. Oricum,  majoritatea sunt Brain washed. Ei au nevoie de iubire. Dar cine dracu sa le-o ofere? „Zdreanța” de lângă ei? „Curva” pe care au uitat-o în colțul ghemuit și înmuiat în lacrimi? „Maimuța” bună de făcut mâncare? „Panarama” ținută pentru sex și atât?!

Dacă ea e zdreanță,  tu ce ești?

Bărbat nu mai ești demult.

Foto: salon