Am așteptat atât de mult precum călătorii ce așteaptă o iubire pe un peron greșit. Asa cum un pasager al vieții așteaptă un tren in care este … Ea! Am așteptat zile si nopți. Zilele le-am dormit iar nopțile le-am plâns. Un suflet ce nu se poate odihni in cele mai pătate ceasuri.

Am așteptat atât de mult un vers ce nu mai poate naște-o poezie. Un glas ce nu mai poate naște un ecou. Un tren ce nu mai poposește in nicio gară. Asa cum pașii firavi si presărați cu grijă nu se mai pot preface într-un dans. Te-am așteptat pe tine. Cu bune si cu rele. Dar întârziai de fiecare dată. De parca as fi trăit același vis in care doua inimi nu se mai întâlnesc vreodată. Am așteptat atât de mult sa pot musca din nou din tine. Sa te frământ in brațe calzi si moi. Fără durere. Dar parca tot mai mult te-ndepartai. In șoaptă.

Te-am așteptat prea mult la ore fixe. Cand ochii se holbau la doua ace. Si parca se simțeau împunși. Am așteptat atât de mult cand înghețam de frig. Dar si atunci cand imi era prea cald. De imi erai o haină, te-as fi purtat mereu. Ca pe o promisiune fără de sfârșit. Ca un sfarsit fara inceput.

Te-as aștepta in continuare. Dar numai daca imi promiți din nou …

Daca-mi promiți ca nu întârzii mult, te voi aștepta toata Viata! 🙂 (O. Wilde)

FOTO: whitewolf deviant art

________________

Acest blog a intrat in finala Premiilor Radar de Media in cursa pentru “Cel mai bun blog al anului 2015″. Susține-l si tu cu un vot, accesând acest acest link http://www.radardemedia.ro/finala-premiilor-radar-de-media-2015-cel-mai-bun-blog/ si selectând (alexandruchermeleu.com) din lista blogurilor afișate. Iti multumesc!