Și femeile înșală. Unele o fac mai mult decât bărbații. Și femeile rănesc. Unele mint cu nerușinare. Cele mai multe … se mint singure! Cine spune ca femeile nu înșală, nu a cunoscut femeia. În toate ipostazele ei. Femeia rănită și tradata, femeia ignorata și neprotejata.  Femeia neinteleasa. Femeia răzbunătoare. Femeia plictisita. De el și de viață. Femeia neiubita.

Toate femeile au fantezii. Mișto e când fanteziile sunt mereu cu același bărbat!  🙂 Dacă apar mai multi în exterior, cu siguranță ceva lipsește în interior. Consider ca un bărbat care te iubește și pe care îl iubești e suficient pentru a bifa orice nebunie a minții si a inimii. 🙂 Atunci când cauți în alta parte, poate ca nu ai cautat suficient unde trebuie sau … nu ai găsit ce aveai nevoie.

Femeile înșală mult mai greu. Cred ca asta ne salvează pe noi, bărbații! 🙂 Imaginați-vă ce s-ar întâmpla dacă și femeile ar înșela la fel de ușor. Am trai un haos. O matematica a iubirii în care triunghiul amoros El-Ea și celălalt are deja vârfurile tocite.

Când se întâmpla, nu mai contează ca celălalt e mai urat sau mai prost. Nu trebuie sa ai doctorat pentru o vorba buna. Asa cum nu trebuie sa fii un Don Juan pentru o îmbrățișare. De cele mai multe ori, femeile înșală numai pentru că e un Altul! Un altul care „poate” sa umple golurile afective și emoționale.  Un altul care poate lega ațele  rupte ale inimii. Un altul care ii poate reda încrederea în ea. Ii poate ridica stima și ii poate oferi confirmări. Chiar și pe termen scurt. Un altul care „te poate iubi” pe termen lung și necondiționat. Din nefericire, majoritatea o fac cu „contract”. Ca un voiaj scurt spre o locație exotică. Toate minunile țin 3 zile. În multe cazuri, 3 ore. 🙂

Mai sunt și cele care înșală din răzbunare. Pentru a calca in picioare orgoliul masculului alfa de lângă umărul lor. Un mascul ce și-a pierdut, rușinos,  femela, în brațele altuia. Pentru ele, răzbunarea e dulce. Eu zic ca e sărată. La început. Mai apoi devine amară și cu un gust de nesuportat. Un gust ce îți provoacă greață și îți pune la încercare diafragma. În primul rând, pe cea a sufletului. „Daca el m-a înșelat, eu de ce sa nu o fac”? Cam asta e logica. Una proastă și neinspirata. Pentru ca atunci când plătești cu aceeași moneda nu ești corect. Poate nici măcar politically correct. Ești la fel. Un câștig pe termen scurt, însă o lupta a ființei pierdută, pe termen lung.

Despre femeile care înșală din placere nu prea se vorbește. De obicei vorbesc ele. Intre ele! 🙂 Înșelatul e un sport. For fun! Un sport ca oricare altul. Un hobby destul de costisitor. Sunt cele care își deschid picioarele mai ușor si mai repede decât sufletul. Nu e nimic grav. Atâta timp cât iti asumi. Cu cine și pentru cine.

Femeile care înșală sunt periculoase. Pentru unele, iubirea e la capăt de linie. În acel moment, femeia care înșală nu poate fi întoarsă din drum. Un proces ireversibil. Pentru altele, e doar o experiența. Iar pentru majoritatea, o mare pierdere de timp.

Și femeile înșală. Asa cum și bărbații o fac. Jerome K. spunea: „Barbatii nu păcătuiesc cu femei cuminți”. Iar asta spune tot! 🙂