Radu F. a scris un text pe aceasta temă. Mi-a plăcut. El a numit-o: o viziune riscanta. Eu as întoarce foaia si as aborda „femeia” altfel. La fel ca viziunea. Eu as numi-o: o viziune realistă. :)) O realitate a femeilor care nu se multumesc cu nimeni si cu nimic in Viata lor. Femeia inabordabila. Prea independenta, prea cu nasul pe sus si mult prea apăsată de Ego. E misto sa fii inabordabil. Pana la un punct. Mai apoi devine obositor. Al naibii de obositor si crunt. Ca o boala cronică pe care o duci in spinare si pe care o tolerezi mai mult decat sa o accepti. Am cunoscut femei ce savurau jocul seductiei pana in punctul in care barbatul nu mai era pe postul de cuceritor, ci mai mult pe postul de bufon.

E fascinant sa cucerești o femeie. Daca te lasa! :)) E si mai fascinant sa cucerești pe cine trebuie! 🙂 Dar cand simti ca te lupți cu morile de vant, cel mai bine este sa lasi armele jos si sa întorci privirea. Dupa o alta! :)) Am cunoscut femei ce adorau sa fie rugate. Implorate sa fie invitate la o cafea. E ca si cum le-ai invita la război. Mai mult un război al orgoliului decat unul autentic. Genul de femei care te „pedepsesc” simbolic ca pe un copil , apelând la inevitabilul: „In seara asta nu facem sex!”. De parca numai barbatul e cel pedepsit in tot acest scenariu greu de digerat. Multe dintre ele nu isi dau seama ca se pedepsesc singure, inainte de toate.

Am întâlnit femei urcate pe un piedestal atât de fragil al Ego-ului. Nu puteai ajunge la nasul lor. Cel mult, la picioare. Femei ce confundau inteligenta si finetea cu prostul gust si cristalele Swarowski. Am fost intersectat neîntamplator de femei ce se jucau cu barbatii care apăreau in Viata lor. Unele considerau ca e cool. Altele se credeau inteligente. Eu cred ca multe dintre ele nu erau nici cool si nici inteligente, ci doar niste fițoase cu aere de divă. Nici macar de carton. Femei la care nu te puteai uita daca nu iti puneai ochelarii de soare pe ochi. Femei care stiu totul despre orice. Mai putin despre ele. Femei ce nu se lăsau descoperite. Tunate cu zeci, sute si mii de măști hidoase ale sufletului. Am considerat ca nu este suficient un ruj bun si un fond de ten scump. Mult mai importantă este căldura sufletească. De acolo pot pleca feminitatea si misterul. Intotdeauna.

Trist este ca multe dintre ele nu isi conștientizează partea întunecata. Partea rece sau chiar înghețată de inima. Unele poate nu isi doresc sa o faca. Altele nu stiu cum. Si mai sunt si cele cărora nu le pasa. Deloc. 🙂

De ce sunt unele femei singure la 30 de ani?

Pentru ca merita. 🙂

__________________

Daca ti-a plăcut acest articol si daca iti place blogul meu, Votează-l in cursa pentru cel mai bun blog din țara cu un click pe linkul următor: http://www.radardemedia.ro/finala-premiilor-radar-de-media-2015-cel-mai-bun-blog/
Iti multumesc!