Unii isi îngroapă visele însetate in firicele aurite de nisip. Alții isi scaldă ochii in același pahar de vin rosé băut intr-un colț de rai ce se transforma tot mai mult in iad. Unii confunda gramele de caviar cu fericirea iar altii se pozează in oglinzi îndepărtate sufletului. Sunt oameni care zâmbesc atunci cand primesc cadouri si oameni care stiu ca ei sunt unul. Parteneri care se mint reciproc in excursii exotice, uitând cât de exotică a fost iubirea ce si-au promis-o la-nceput.

Sunt oameni care se pun in pat cu minciunile lor in fiecare noapte si altii, in pat cu acești oameni. Oameni care au uitat sa mai vadă bucuria intr-un zâmbet sincer sau intr-un răsărit banal de soare. Oameni care au uitat sa mai rada atunci cand le spui cat sunt de frumoși. In schimb, râd pe sub mustață atunci cand le spun altii cat de frumoasa e mașina parcata elegant in spatele blocului. Unora le strălucesc ochii mai tare decat cristalele Swarowski iar altora nu le-ar fi îndeajuns un diamant. 🙂 Atunci cand cel din inima a încetat demult sa mai sclipeasca.

Si mai sunt cei care isi doresc vile cu privire la ocean iar altii o iubire oceanica cu privire in sufletul celuilalt. 🙂