După 10 ani voi purta aceeași bluză pe care am primit-o cadou de la tine. Numai așa imi pot aduce aminte de chipul tău. Doar erai prima care îmi spunea La Mulți Ani, înainte de orice telefon sau mesaj pierdut printre celelalte. După 10 ani încă voi mai avea pozele pe care le-am făcut împreună. Râzând la fiecare mișcare imortalizata în iubire.

După 10 ani îmi voi aduce aminte prima căzătură pe care am luat-o atunci când mi-am proptit nasul în inima ta, mirosindu-ti sufletul. 🙂 Imi voi aduce aminte de primele flori pe care ți le-am adus. Nu voiai sa le uzi. 🙂 Îți doreai ca iubirea noastră sa tina mai mult decât aroma lor. Peste 10 ani voi râde atât de mult gândindu-mă la cat de mult râdeai atunci când erai cu mine. Îmi voi aduce aminte de primul vin băut împreună și de cat de amețiți eram, iubindu-ne în zigzag!  :))

După 10 ani nu va mai conta unde ești. Căci din suflet nu ai plecat niciodată. Deși, mi-am dorit întotdeauna sa te țin de mana și sa nu iti mai dau drumul. După 10 ani, îți voi tine minte numărul de telefon. Dar nu te voi suna. Pentru ca știu ca nu va mai răspunde nimeni.

După ani și ani, îmi voi aduce aminte de vocea și de zâmbetul tău,  răscolind sinapse obosite. Atât de mult am obosit și eu, așteptându-te .După 10 ani, ma vei găsi prin același parc în care ne plimbam împreună.  Voi picta holograma ta pe asfaltul bătătorit de pașii noștri.

După 10 ani, poate ne vom reîntâlni.

Sa iti spun atunci… cat de mult te iubesc acum!