In fiecare dimineata era trezita in săruturi infinite. Săruturi ce se topeau aievea in cafeaua savurata cu atata dorinta in doi. In fiecare dupa amiaza era îmbrățișată de aceleași brațe ce se lipeau teribil de repede de corpul ei plăpând. In fiecare seara era adorata de aceiași ochi si de aceleași buze ce rosteau șoptit un … „Te iubesc!”

In fiecare noapte era visata si așezată cu blândețe in subconștient. Ca o fărâma de suflet pe care nu iti doresti sa o pierzi si pe care o ascunzi in secret in colțul inimii. In fiecare secunda a fiecărui minut. In fiecare minut al fiecărei ore petrecute împreuna. In fiecare ora a unei zi binecuvântate de parfumul ei. In fiecare zi a unei saptamâni ce se transforma atât de dulce intr-o luna de miere. O luna a unui an in care doua trupuri inca dansează pe acelasi ritm nebun al clipei. Era fericita. Ca o noapte ce invita luna la iubire. Era iubita. Ca ziua ce iubeste acelasi soare. Era a ta.

Ai fost un prost ca te-ai oprit. Atunci cand ai fărămițat anii in luni. Cand lunile le-ai transformat in saptamâni si săptămânile in zile-amare. Cand zilele erau topite-n ore iar orele se prefăceau minute. Minutele se preschimbau in secunde. Iar in secunda următoare nu v-ati mai recunoscut.

Ea nu a plecat de prea mult bine. Ea a plecat de prea putin Tu…