Există și bărbați înșelați. Bărbați mințiți, batjocoriți și bârfiți în pauzele de epilat. Despre ei nu mai vorbește nimeni. Despre bărbați cu sufletul curat ce au întâlnit femei ce considerau că totul se învârte în jurul lor. Atât pământul cât și bărbații. De asta mulți dintre ei sunt niște amețiți! 🙂 Există și bărbați ce știu să iubească. Din nefericire, unii dintre ei iubesc pe cine nu trebuie.

Bărbați ce și-ar da sufletul pentru femeia de lângă umărul lor, in timp ce ea și-ar da numărul de telefon și la alții. Există si bărbați ce încă mai cred în iubire adevărată așa cum există și femei ce îți râd in față atunci când le vorbești despre ea. Există bărbați ce merită iubiți așa cum există femei ce consideră că merită totul, fără a oferi nicio vibrație înapoi.

Nu toți bărbații sunt la fel. Așa cum nu toate femeile sunt niște îngeri. Unele au îmbrăcat demult bluza minciunii, a trădării și a lipsei de corectitudine. Și-au tăiat singure aripile atunci când singura oglindă ce conta era cea atârnata pe un perete dintr-o casă goală. Precum sufletul lor.

Încă mai există bărbați potriviți pentru cineva care așteaptă îndelung o dragoste ce refuză să se stingă. Așa cum mai există femei ce încă nu au înțeles că fără iubire nu suntem nimic. Nici măcar praf de stele. Unele se aleg cu praful trecutului ce ustura aceiași ochi ce nu mai vor să se deschidă.

Există bărbați mișto. Bărbați cu suflet de copil și brațe ce-ar putea să îți cuprindă Universul. Bărbați ce ar putea sa îți alinte clipele. Să te răsfețe între ceasuri. Să îți aducă micul dejun la pat și să te adulmece ca pe-o cafea băută mai tarziu … in doi. Ca mai apoi să îți aducă flori și să presare a lor aromă-n părul tău. Bărbați ce râd cu tine și nu de tine. Bărbați ce pot iubi cu mintea și cu inima deschise. Bărbați ce te-ar căuta și printre vise.

Mai există și bărbați buni.

Despre ei nu mai vorbește nimeni …

________

!!!! Profita de campania noastra! Cumpara cartea „Iubind-o pe Ea” si vei primi un cadou surpriza. Fara concursuri sau trageri la sorți. 

Comanda cartea telefonic: 0751 492 686

Comanda cartea online: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/