Am aflat ca există psihologi care încurajează, in terapia de cuplu, palmele „din dragoste”‘ aplicate peste „botul neastâmpărat” al consoartei. Ce mai tura vura! Ii aplici iubitei tale una bucata palmă zdravăna peste fața si i-ai liniștit demonii! Ce înțelegere, ce empatie, ce iubire! Ce psihologi! Ma mir cum de au ajuns unii sa practice psihoterapia! Asta nu e terapie! Asta e bălărie!

E o prostie sa crezi ca un astfel de tratament e eficient si ca singura soluție rămasă este sa lasi urme vizibile pe trupul celui de lângă tine.

Unde este iubirea? Despre ce fel de relație mai putem vorbi daca partenerii ajung sa îsi împartă pumni, ca la box? Măcar dacă ar fi si invers! Intr-o alta lume, ar fi echitabil! Cum i-ai tras una nevestei, pregătește-te sa primesti si tu una, înapoi. Asta nu e iubire. Asta e toxicitate care urla prin toți porii ființei.

Același psiholog menționează ca Femeia nu trebuie sa provoace bărbatul! Serios? Dar bărbatul ei e un animal? Un mascul nevaccinat si scăpat din cușca ororilor? Cum adica sa nu iti provoci bărbatul? Pai ți-ai luat un câine turbat alaturi sau un bărbat care te iubește?! Asta se traduce foarte simplu: Ți-ai provocat bărbatul, fii pregătită sa o încasezi! Si asumă-ti! Cu vârf si îndesat! Iar dacă tu crezi ca vei servi doar felul întâi si felul doi, imaginează-ți ca urmează si „desertul”!

Ba da! Femeia trebuie sa il provoace pe bărbat! Trebuie sa il provoace la discuții misto, la o ieșire in parc, sa il provoace in dormitor si chiar in bucatarie. Sa il provoace la mângâieri si la clipe petrecute in doi. Femeia e musai sa îsi provoace bărbatul. Sa il provoace chiar si la o cearta constructiva care poate alunga demonii din umbră. Asta nu inseamna ca daca te cerți trebuie sa si dai! Cand ai dat cu pumnul, te-ai scos singur din joc. Ai pierdut din start. Ca bărbat si, in primul rând, ca om.

Asta nu e niciun rai cu îngeri care te adorm. Asta e iadul cel mai aprig din care trebuie sa ieși. Si sa ieși cat mai repede.

Femeia nu trebuie sa provoace bărbatul! Ba da! Sa il provoace!

La iubire!

________

Editie Limitată de Valentine’s Day! 500 de exemplare din cartea Iubind-o pe Ea, cu autograf! Comanda-ti exemplarul semnat de aici: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/