Am cunoscut femei cu „mușchi”. Mai dezvoltați și mai umflați decât ai partenerului. :)) Femei puternice ce puteau „duce” în spate greul unei relații și promisiuni  pe banda rulantă a inimii. Unele se transformau în fapte iar altele se transformau în alte promisiuni. Mult mai intense decât primele. Am cunoscut femei ce schimbau singure becul atunci când se ardea. Unele schimbau și decorul atunci când celălalt călca pe bec, umbrind lumina sufletului fără glas.

Am întâlnit femei puternice. Femei ce purtau „povara” unui prunc în timp ce înghițeau în sec, cuvinte dure, aruncate într-un foc de gheață al unei inimi făcute țăndări. Femei ce transpirau atât de mult la job, în timp ce el visa numai un blow job. Am întâlnit femei cu lacrimi multe. Presărate haotic peste un trup atins și ars de palme reci. Femei ce-au învățat singurătatea-n doi. Pășind în vârful degetelor pentru a nu trezi demonii din camera de-alaturi. Femei ce-au cunoscut o suferința cruntă. E singura ce îți paralizează ființa.

Femeia „bărbat” există. A învățat singură să gătească, să spele, să facă curat și sa se bucure. De orice lucru și de orice rază ce-i străbate obrazul. E femeia care, tot singură, a învățat să-și pregătească mintea, să-și spele inima de otravă și să facă curățenie în suflet. Ea a avut curajul să spună Stop, apăsând un nou buton de Play al vieții. Un nou capitol se asterne-n față.

Femeie, fii „bărbată”! Atunci când cel de lângă tine este prea puțin … 🙂

_________

Comandă cartea Iubind-o pe Ea și primești automat un cadou! Cu dragoste! 🙂 Click aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/