M-am săturat de proaste. De proaste care își vând trupul pentru o bluză transparenta și la modă. De proaste care își iau pumni în gura de la bărbații din viata lor,  considerând ca asta e iubirea. M-am saturat sa vad femei care iti zâmbesc numai cu chipul, sufletul fiind înecat in oceane de suspine și regrete. Cum ar fi fost dacă?  Multe dintre ele ar trebui sa se gândească cum e acum. Ce-a fost nu mai contează.
M-am saturat de proaste ce plâng aievea într-un colț in care nimeni nu le vizitează. Învinețite de atatea lacrimi. Caci palmele dor mai putin. Femei ce au uitat cat de puternice au fost odată. Puse acum sub radical. Invadate adânc de impostori de minți și inimi. Amagite necontenit de niște matematicieni ce vin cu temele făcute de acasă. De acasă de la altele. M-am saturat de proaste ce-au uitat sa spuna Nu atunci când nenorociții de lângă ele vad doar Da-uri ce li se cuvin. Femei prostite în cuvinte dulci. Atât de dulci încât devin grețoase.  Chiar dacă ele nu-și dau seama.

M-am saturat de proaste invitate în pat. Adorate noaptea si uitate atât de repede dimineața. De femei ce își deschid picioarele atât de ușor în fața unuia ce salivează. Bărbați ce caută-n decolteu în loc să-ți caute printre gânduri. M-am saturat de proaste ce aleargă bezmetic după bărbați ce nu ar da doi bani pe ele. De ăștia trebuie sa fugi. Nu să alergi. M-am saturat de proaste ce accepta orice compromis al Ființei. Numai pentru ca el iti spune ca așa-i normal. M-am saturat de proaste „violate” zi de zi. Atât verbal cat și emotional. Otrăvite sistematic de cuvinte grele. Cuvinte ce apasă greu pe inimă. Atunci când singurul bandaj sunt niște mâini ce au uitat sa te mai îmbrățișeze.

M-am saturat de femei ce nu vor să-și deschidă ochii. Femei ce au uitat cum miroase fericirea. Prefer femeile ce ma înjură acum. Dar poate îmi vor mulțumi odată. Am susținut mereu sexul slab. Nu e slab deloc. E al naibii de puternic.  Chiar dacă multe au uitat lucrul acesta.

Femeie, nu fi proastă! Căci tu esti cea mai pură poveste. Nu ii lăsa pe alții să-ți manjeasca paginile minții. Esti cea mai fina poezie. Nu ii lăsa pe alții sa te poceasca-n versurile trupului. Esti cel mai dulce cântec. Nu ii lăsa pe alții sa iti fure, clipă de clipă, refrenul inimii.

Femeie, nu fi proastă!  Nu te mulțumi cu puțin. Tu poți atât de mult …

________

Cartea Iubind-o pe Ea este disponibilă in stoc. Pune mâna pe ea! 🙂 Comand-o acum! De unde? De aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/