Unii bărbați ți-au încălecat catrenul. Alții, s-au împiedicat de prima rima purtată în părul tău moale. Te-ai lăsat cântată in versuri numai in nopțile in care luna făcea pace cu obrajii tăi.

Diminețile erau înghețate. Precum mâinile lui ce au uitat sa țină o carte in mâna. Ai fost scoasă de pe raftul bibliotecii personale. Ți-ai lăsat mintea si inima sa joace un ultim joc ferit de ochii mari și curioși ai lumii.

Femeie, tu esti o poezie! Bărbații ar trebui sa te recite cald. Iar mai apoi sa îți încingă strofele. Departe de singurătatea ființei. Tu esti o poezie! In primul rând pentru tine si mai apoi pentru ceilalți.

Tu poti fi recitată oriunde si oricând. Dar nu de oricine. Pe o plajă in care tălpile tale mângâie nisipul. Pe o alee in care frunzele se joacă cu gleznele tale fine. Pe un pat in care cearșaful se confunda cu pielea. Pe un tablou in care ochii tai sunt culori ce pictează chipuri. Intr-o grădina unde petalele iti tin de cald.

Nu te lasa uitată! Căci cel nepotrivit îți va batjocori si versurile. Se va juca cu rima ta si iti va rupe strofele.

Femeie, tu esti o poezie! Nu permite nimanui sa iti încurce versurile! Iar daca le-a încurcat deja, șoptește-i inimii sa le descurce! 🙂
____________

Anul acesta, femeile nu vor flori! Vor fiori! 🙂 Comanda cartea „Iubind-o pe Ea” si lasa-te purtat de fiorul iubirii! 

Cartea se gasește aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/