O femeie din cinci îți va spune ca preferă pătrățelele. Restul de patru le preferă pe alea de ciocolată. 🙂 De cele mai multe ori, ne dorim ceea ce nu am avut niciodată. Cu bărbații e la fel. Bărbați care se laudă că pot împinge cu 100 kilograme la piept și femei care își doresc unul la pieptul lor. Nopțile sunt mișto.

Diminețile sunt și mai mișto dacă el ar rămâne. În cele mai multe dintre cazuri, el pleacă și nici nu mai sună. În la fel de multe cazuri ea rămâne și suferă. Asta se întâmplă când alegi un trup lucrat și un suflet leneș. Femeile nu au nevoie de bicepși. Mușchii minții și ai inimii sunt mult mai importanți.  Pe ăștia nu-i mai antrenează nimeni. :)) Sălile de forță sunt pline iar bibliotecile goale. E mult mai important cum arăți decât ce scoți pe gură. O femeie care știe ce vrea, isi dorește un iubit, nu un bodyguard.

Ceea ce multi nu inteleg este faptul ca atracția fizica fără conexiune mentală e precum un chibrit aprins în ploaie. În ultima perioada a plouat destul de mult. :)) Și mai multe chibrituri au fost stinse! O femeie nu are nevoie de un bărbat cu pieptul mare, ci de unul cu inima așa. Bărbatul de care se poate îndrăgosti și pe care îl poate iubi cu totul. De la răsărit și până în amurgul clipelor. Valabil și invers. Întotdeauna. Femeile nu au nevoie de super eroi. Pe aia ii vezi în filme. În realitate, mulți nu sunt nici super și nici eroi. Femeile au nevoie de bărbați. Dar nu de bărbați care sa le aranjeze mobila prin casa, ci de barbatul care sa le poată pune în ordine mintea și inima. Rand pe rand. Cu finețea celui care se descalta în pragul ființei celuilalt.

O femeie nu are nevoie de eroi. Ea are nevoie de bărbatul ce poate deveni eroul vieții ei.

Because, sometimes, even ordinary men become kings! 🙂

_______

Comandă cartea „Iubind-o pe Ea”. Bucură-te de tine si de iubirea pe care o meriți! Suna la numerele 0751 492 686 sau 031 438 28 22 sau comanda online de pe acest link:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/