Unii bărbați ar șterge cu textul acesta pe jos iar alții, ar șterge cu mine. :)) Sunt aceia care consideră ca femeile sunt proaste. Cel puțin, cele care au stat cu ei. Și totuși, de ce ai sta cu o „proastă”? Nu te face la fel de prost?

Nu pot spune că am cunoscut femei „proaste”, ci numai femei naive. Rănite. Unele mai puțin iar altele, al naibii de mult și de adânc. Cu urme vizibile pe chip. Dacă aș putea despica priviri in inimă, le-aș putea vedea durerea. Cicatricile unei iubiri injectate cu nuanțe de gri și negru. Prea mult negru. Precum o otravă ce-ți ajunge in sânge mult prea repede și se confundă cu el. Aceeași otravă ce îți alterează simțurile și îți sufocă căile respiratorii. E ca vârful ascuțit și ruginit al unui cuțit insemnat de mâini binevoitoare. Unii te înjunghie cu premeditare iar alții o fac cu zâmbetul pe buzele arse de dorință. Atunci cand buzele lui reci au încetat să mai guste din ale ei.

Femeile sunt inteligente in toate anotimpurile. Chiar dacă unii bărbați își doresc numai o femeie de-o vară, să se răcorească. Alții, o vor pe cea de iarnă. Să-și încălzească trupul înghețat și aspru. Unii nu rezistă până la primăvară iar ceilalți dispar ca verdele frunzelor în aceleași începuturi calde de toamnă. 🙂 Iar daca a îndurat atâta suferință, nu înseamnă ca e proastă, ci poate a iubit la fel de mult.

Bărbatul trebuie să învețe să aprecieze și să iubească femeia. In toate anotimpurile. Atât in diminețile înghețate-n soapte si in murmur cât și in dupa amiezile scăldate in ploi mărunte. Căci dacă o iubești numai când e soare, nu o vei iubi cu adevărat când își ascunde glasul ei domol printre nori. Iar dacă o iubești când e lumină,  n-o să-i descoperi frumusețea-n intuneric.

Femeia e inteligenta in toate anotimpurile. Și frumoasă. Frumoasă in toate anotimpurile ei! 🙂

_________

Si pentru ca suntem in anotimpul iubirii, comanda cartea „Iubind-o pe Ea”! Regăsește-te! Regăsește-ti Frumusețea si nu o mai pierde! 

Comenzi telefonice: 0751 492 686

Comenzi.online: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/