Între gramatică și seducție există o linie fină. De cele mai multe ori, insesizabila. Din motivul acesta multe trupuri ajung neatinse și multe minți nu se întâlnesc la mijloc! :)) Atunci când gramatica „bate” iremediabil orice formă pură de cucerire, e limpede ca un „cf frumoas-o” s-a strecurat, deloc întâmplator, în tot acest voiaj agresiv al bărbatului condus de hormoni și mai puțin de neuroni.

Să știi să vorbești corect limba maternă nu este un moft. Chiar dacă pentru unii a devenit un lux greu de atins și din ce in ce mai bagatelizat. Seducția nu se face numai prin semnele trupului. Seducția se face atât în scris cât și în graiul pur de zi cu zi! Iar când pocesti cuvinte ca la ușa cortului nu faci decât sa te îndepărtezi din ce in ce mai mult de „prada”. Si nu vorbim de orice prada.

Să știi să te exprimi corect este, în primul rând, o dovadă de „self respect”! Și câți nu au picat deja la testul acesta … Atunci când drumul până în club e mai ușor decât până la bibliotecă! 🙂 Cu vorbe o cucerești. Cu fapte o păstrezi! S-ar putea să nu mai ajungi la fapte dacă vorbele lasă de dorit. Cuvintele au greutate. Atât în scris cât și în rest. Ele trebuie alese cu atenție și așternute într-un ritm sublim și jucăuș.

Seducția este o artă. La fel și gramatica. Să știi să le combini perfect e cel mai fin preludiu întâlnit vreodată 🙂