Sparge zidurile in care ceilalți te-au lăsat fara respiratie. Topește ghețarii care ți-au îngreunat, pana acum, suflarea. Deschide porțile pe care, singur, le-ai închis atunci cand cel de lângă tine a bătut prea tare in ele. A intrat cu picioarele peste pragul inimii tale. A lăsat urme de praf si dare de noroi in inimă.

La naiba cu lacrimile purtate in vântul agoniei. Cu cerul înnorat si plin de ploile si furtunile celorlalți. Nimeni nu ți-ar fi dat o umbrela sa iti ascunzi pomeții de picături purtate printre fire umede de par. La naiba cu telefoanele pe care le primeai de la ei doar atunci cand iti mergea bine. Cand totul se prăbușea in jurul tau, abonatul prieteniei nu putea fi contactat. Isi reziliase contractul cu tine pe termen nelimitat.

La naiba cu vocile care iti spuneau ca tu nu esti bun de nimic. Cand nimicul se preschimba, furibund, in totul dinaintea ta. La naiba cu nopțile nedormite in agonie. Cu visurile spulberate peste clipe. Atunci cand ceasul cel mai întunecat iti șoptea versuri in timpanul înghețat.

Ieși din depresie! Esti mai puternic decat ieri si decat ei! Esti ca un val ce nu se lasa oprit de malul ce se termina in asfințit. In firicele de nisip ce gâdila, aievea, tălpile ce s-au topit de-atâta dor.

Iesi din depresie! Esti ca un fulger ce și-a facut loc printre norii de oțel ai minții. Precum un far ce luminează nopțile chinuite in care nu puteai dormi, înghițindu-ti lacrimile amare.

Ieși din depresie! Esti un om bun! Atât de bun încât visezi un nou inceput sub pleoape ce-ti sunt mângâiate de îngeri ce nu te-au uitat.

Ieși din depresie! Deschide fereastra! Trage jaluzelele ființei si lasa soarele sa te pătrundă! Sa iti bronzeze inima, sa-ti încălzească trupul!

Ieși din depresie! Căci nimeni nu merita lacrimile tale. Atunci cand, singur, ti le-ai șters in lipsa lor.

Ieși din depresie! O noua zi a inceput! Zâmbește azi, zâmbește mult! Esti apa, gheata, foc, esti un sărut…

_________

Vrei sa inveti sa te iubești din nou? Sa te respecți si sa te bucuri de tine si de iubirea pe care o meriți? Comanda cartea „Iubind-o pe Ea” si lăsa-te purtat in minte si in inima! De unde comanzi? De aici: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/