Sau, mai bine zis, îndrăgostire in ritm de rock. Cand nebunia unui sublim inceput te cuprinde, atrăgându-l si pe celalalt in ringul de dans al mintii si al inimii. Atunci cand aceeași melodie răsuna in glasul celor doi îndrăgostiți cuprinși de sunetele cântate in ecoul zilelor împărtășite. Unii se sperie. Atât de tare încât urca inapoi in minte, isi închid inima si incep sa alerge. In primul rand, de ei înșiși. Altii pierd ritmul. Atunci cand celalalt il schimba brusc. Unii nu ajung sa termine dansul. Întrerupți fiind de zgomotele din exterior sau chiar din interior. 🙂

Pentru altii e o iubire in ritm de hip hop. Unul da din cap iar celalalt îngâna aceleași versuri ce nu se mai fac auzite. Pentru ei, toate melodiile amorului sunt la fel. Acelasi ritm, aceeași coregrafie si aceiași protagoniști ce au uitat sa se mai țină de mâna. Pentru ca asa cum inima unuia se îndepărtează tot mai mult de inima celuilalt, tot asa si mâinile se mișca in direcții diferite. Asa cum doua trupuri nu ajung sa se mai atingă, in acelasi fel si ritmul lor se schimba, amestecându-se haotic in gălăgia sufletelor. Ceilalti vorbesc despre iubirea ca un tango. Cand doua trupuri respira la unison si se ating chiar si atunci cand se îndepărtează.

Iubirea in ritm de vals. Cand cei doi isi spun aristocrat cat se iubesc. Cand ritmul lui e ritmul ei si invers. Un ritm atât de linistit. O armonie perfecta intre cei doi. Partenerii perfecti de dans si de iubire. 🙂

Iubirea in ritm de blues. Dulce si protejata. Momentul in care chipul ei se aseaza atât de firesc pe umărul lui. O imagine atât de diferită de cea a iubirii in ritm de opereta. Cand vocea ei striga mai tare decat cea a unei soprane iar el refuza sa o audă. :))

Unii s-au obișnuit cu dansul lor iar altii experimentează noi si variate feluri de a iubi si de a fi iubiți. Iubirea are ritmul ei. Important este ca ritmul celor doi sa se potrivească asemenea chimiei perfecte intre mai multe elemente.

O chimie a doi oameni ce au învățat un ritm comun al fericirii si nu vor sa-l mai piardă! 🙂