Seri perfecte. Locuri perfecte. Momente perfecte înmuiate in trairi mai mult ca perfecte. Licori perfecte ce ne alinta gusturile si parfumuri perfecte ce ne gâdila mirosul in toiul zilelor prăfuite in amprente apăsate in inima. Întâlniri perfecte. Cel putin, primele! 🙂 Ținute perfecte si zâmbete așezate cu grija pe chipurile îngrijite aproape perfect, la exterior. Mânjite dureros la interior. De „Maeștri păpușari” ce au confundat firul fragil al clipelor autentice cu Mișcările teatrale ce mimează o fericire flamandă.

Certuri perfecte. Atunci cand amandoi cred ca au dreptate cand, in realitate, e mult mai important sa fii fericit. Ultimul cuvânt nu trebuie sa il avem mereu. O șoaptă poate fi îndeajuns. De noapte buna sau chiar de buna dimineața. Aceleași dimineti perfecte dar umbrite de imperfecțiunea celuilalt. Noi singuri alegem cu cine sa adormim si langa cine ne trezim. 🙂 Nopți perfecte inundate abrupt de vise perfecte in care ni-l imaginam pe celalalt asa cum ne dorim noi sa fie. Perfect! 🙂 Cuvinte alese perfect din sertarul mintii. Mai putin din cel al inimii. Cel din urma a inceput sa scârțâie nevinovat in timpanul iubirii. Trebuie uns. Cu multa acceptare si iubire. Nu este suficient sa il placi pe celalalt. Trebuie sa il si accepti. Cu bune si rele. Cu petele lui de alb si de negru. Cu nenumăratele nuanțe de gri ce se amesteca diafan in tropotul ființei. Nu este îndeajuns sa iubesti. Trebuie sa fii iubit. De același om pe care inca il visezi, rostindu-i numele in ecou.

Nu exista iubiri imperfecte. Asa cum nu exista îngeri fara de aripi si demoni fara de coșmaruri. Exista oameni. Multi. Imperfecti. Dar frumosi. Al naibii de frumosi in imperfecțiunea lor … perfecta! 🙂 Exista un El si o Ea care se vor intâlni la un moment dat sub acelasi cer pictat de mâini împreunate. Intre ei nu exista nimic. Decat iubire. O iubire perfecta.

Iubirea nu greșește niciodata. Oamenii greșesc … Pentru ca nu stiu ce sa faca cu ea.

_________

Randuri așternute in cartea „Iubind-o pe Ea”! Vrei sa stii toata povestea? Comanda cartea acum!

Comanda telefonic: 0751 492 686

Comanda online: http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/