Dă-i la o parte pe cei care te trag in jos pentru a face loc oamenilor frumoși in viața ta. Da la o parte gândurile negative si convingerile limitative pentru a face loc lucrurilor pozitive. Nu vei putea niciodată sa gândești, sa simți și să trăiești pozitiv dacă ești înconjurat mereu de oameni si gânduri care alimentează continuu aceste stări bolnăvicioase.

Renunța la anturajul mediocru in care singur te-ai lăsat atras și fa curățenie in viața și gândurile tale. Renunță la obiceiurile proaste de până acum și la oamenii care se joacă cu mintea și inima ta, spunându-ti sa renunți la visurile tale numai pentru că ei au renunțat de multă vreme la ale lor. Atrage in viața ta oameni pozitivi, frumoși, inteligenți si „nebuni”. Să fii cel mai prost dintre deștepți a fost întotdeauna mult mai sănătos decât să fii cel mai deștept dintre proști. Învață să-i păstrezi pe cei care te iubesc și te invită in sufletul lor și alungă-i pe oamenii care îți otrăvesc ființa și spiritul.

Tu nu te-ai născut un prizonier. Nu ești nici prizonierul lor, nici prizonierul unei vieți nefericite si resemnate. Nu ești nici prizonierul tău. Tu te-ai născut să fii fericit! E timpul să îți revendici dreptul la fericire și iubire! Dreptul la frumusețe si dreptul de a trăi viața pe care ți-o dorești Tu și NU altcineva!

Pentru că singurul moment când ar trebui să folosești cuvintele „Nu pot!” este atunci când ceilalți îți spun să renunți la visurile tale!

La naiba cu proștii din viața ta! Ăștia au uitat cum e să și-o trăiască pe a lor.

Foto: Corbis