Dragii mei, împreuna cu voi am ajuns in marea finala a premiilor radar de media, in cursa pentru cel mai bun blog al anului 2015.

Este o mare onoare pentru mine sa ma aflu in topul numelor importante din blogosfera românească (bloguri personale): Vulpescu, Irina B. si altii!

De ce este importantă acest concurs? Pentru ca semințele muncii mele si ale franturilor de gând așternute in scris, au inceput sa dea roade si sa încolțească in sufletul oamenilor. Pentru ca oamenii sunt din ce in ce mai deschiși atunci cand vine vorba de iubire iar eu voi încerca de fiecare data sa Aștern acest sentiment in cel mai frumos si autentic mod posibil.

Va multumesc ca imi sunteti aproape, ca ma urmăriți, ca ma cititi cu atata interes si ca ma distribuiti.

Indiferent de locul pe care il voi obține, eu voi continua sa scriu si sa Incant mintea si inima oamenilor din jurul meu. Acesta este doar inceputul unei Calatorii atât de frumoase! 🙂

Totodata, am demonstrat ca un număr mult mai mic de persoane de pe pagina se poate apropia ca numar de voturi de pagini cu sute de mii de oameni. Pana la urma, nu este important numarul prietenilor, ci calitatea lor. Iar voi ati demonstrat ca imi sunteti aproape.

Daca va place ceea ce scriu, daca va regăsiți uneori in randurile mele si daca voi considerați ca acest blog merita un loc in topul blogurilor personale, va rog sa il votați cu inima si mai apoi cu un click! 🙂 De asemenea, puteti distribui acest mini-articol pentru a face cunoscut blogul si altor persoane.

Link-ul il găsiți aici: Selectați alexandruchermeleu.com din lista si apăsați butonul vot!

http://www.radardemedia.ro/finala-premiilor-radar-de-media-2015-cel-mai-bun-blog/

Inca o data, va multumesc si va imbratisez!