Ați cunoscut cupluri care s-au despărțit „frumos”? Mi s-a mai pus această întrebare. Cum aș putea sa ma despart de iubitul meu fără suferința? Nu prea ai cum. E imposibil sa faci curat undeva, fără a murdări altceva.

In cuplu e la fel. Cum ai putea să te desparti de omul cu care ai împărțit viața, fără a lăsa urme acute de durere in suflet? Și de o parte, si de cealaltă. Cei care spun că s-au despărțit elegant și fără regrete sunt cei care, probabil, nu s-au iubit suficient. Orice despărțire aduce suferință în inima protagoniștilor. Nu te poți debarasa de un om asa cum te lipsești de un smartphone. Deși, sunt unii care își iubesc mai mult telefonul decât timpul petrecut cu celălalt.

Oamenii nu sunt obiecte. Nu sunt accesorii pe care să le porți și să le schimbi atunci când consideri ca te-ai plictisit de ele. Oamenii nu sunt haine pe care sa le dai jos de pe umerașul clipelor iar mai apoi să le arunci în coșul reproșurilor. Nu îi poți arunca în neantul timpului, încercând să uiți motivul pentru care te-ai îndrăgostit de ei.

Orice relație, indiferent de durata ei, adună amintiri. Mai mult sau mai puțin plăcute. Momente împărtășite. Săruturi lungi sau săruturi scurte, furate la un colț de stradă. Nopți nebune și dimineți liniștite, în doi.

Fiecare om care intră in viața noastră colorează pete in minte și în inimă. Unele pete sunt atât de mari, încât nu pot fi șterse atât de ușor cu buretele ființei. Poate nici cu cel al timpului.

Iar dacă înainte ați împărțit patul, mașina, bucătăria, ceașca de cafea și o țigară ce parcă nu se mai stingea, acum veți împărți doar amintiri. Adăpostiți-le in suflet și zâmbiți. Pentru că nu există despărțiri elegante. Exista doar amintiri frumoase ce ar trebui prețuite.

Prețuite intens.

_______

Profită de Super Campania noastră! Achiziționează cartea „Iubind-o pe Ea” si vei primi un cadou surpriza. Oferta este valabilă pana in data de 9 August. 

Tu ți-ai comandat un exemplar din Iubind-o pe Ea? Dacă nu, o poți face acum! Grăbește-te! Ia-ți cartea de suflet, acum! Link:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/