Nu o iubi numai pe 14! Ce naiba?! Nu esti programat sa împarți emoții pe banda rulantă. Daca ziua de 14 ar coincide cu ziua ei de naștere, ai fi un bărbat fericit? 🙂 Ziua ei ar trebui sa fie in fiecare zi. Ziua ta, la fel. Cam asta nu înțeleg multe cupluri. Daca va iubiți numai de sarbatori si la zilele de naștere, inseamna ca va chinuiți in restul anului? Niste masochiști perfecți. Nu e mai bine sa va iubiți zi de zi si clipa? Fa din 14, o zi ca oricare alta. O zi de iubit. Pentru ca Valentine’s Day ar trebui sa fie in fiecare zi. Daca e numai pe 14, e nasol.

Cum ar fi sa iti primesti salariul numai o data pe an? 🙂 Ar fi misto sa il primesti in fiecare zi. Insa asta nu depinde numai de tine. Iubirea insa, da. Tot ceea ce oferi depinde de tine.

Iubirea nu e pe cicluri. Din nefericire, pentru unii ajunge la ciclu. O data pe luna. Suficient cat sa ne amintim ca il avem pe cel de lângă noi, aproape. Iubirea e continua. Daca obosești, lasa-l pe altul sa o facă. Iubirea e neîntrerupta. Daca te-ai hotarat sa apeși butonul de pauza, nu te mira cand cel de lângă tine il va apasa pe cel de stop.

Iar daca iubirea ta pentru celălalt a intrat deja in stop cardio respirator, încearcă sa o resuscitezi. Gură la gură și inima la inima. 🙂

Nu o iubi numai pe 14 Februarie! Iubește-o in Februarie! Iubește-o tot anul! Iubește-o toată!

Toată viața…

_________

Iubirea o poți găsi peste tot. Chiar și în cartea Iubind-o pe Ea! O carte cu și despre iubire. Nu ai cartea? Comand-o de aici: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/