Nu va mai aruncați săgeți otrăvitoare in inima. Pline de veninul orgoliului purtat la piept ca o insigna înfiptă in suflet. Schimbați-le vârfurile si ungeți-le cu parfumul vostru. Nu va mai dați contre in serile in care va întoarceți, obosiți, acasă. E mult mai important sa fiți Fericiți decât s-aveți mereu dreptate. Iubirea nu e o luptă. In loc sa va răniți gândurile, mai bine v-ați bate. Cu pernele. 🙂
Nu mai căutați defecte cu lupa minții. Coborâți in inima si ramaneti acolo. Chiar dacă liftul s-a blocat între etaje. Apăsați pe butoanele care v-au înmuiat auzul si privirea atunci când v-ați cunoscut. Nu mai tipati unul la celălalt. Ar trebui sa va șoptiți. Nu le mai faceți pe plac vecinilor. Ăștia ar trebui sa fie invidioși pe voi, nu sa se bucure atunci când se pregătesc sa bată in perete! 🙂

Nu va uitați urat unul la altul. Căci dragostea are un alt chip. Mult mai blând decât maștile pe care le schimbați cu atâta ușurintă. Nu aruncați lucruri prin casă. Mai bine aruncați trufia, lăsand geamul deschis. Aruncați-o la câinii de afara. Ar sfârteca-o intr-o clipită. Așa cum norii se înfrupta din rămășițele pictate in senin.

Nu mai lăsați emoțiile sa scârțâie. Doar patul are dreptul asta. 🙂 Sub doua trupuri ce încă se ating pe furiș. Căci inima nu poți s-o păcălești.

Nu va mai certați, măi! Iubiți-vă! Așa cum v-ați iubit și la-nceput. Așa cum v-ați iubit, cândva, demult.

_______

Tu ți-ai comandat un exemplar din Iubind-o pe Ea? Dacă nu, o poți face acum! Grăbește-te! Ia-ți cartea de suflet, acum! Link:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/