„Nu” in fața unui tehnician corupt al sentimentelor. In fața unui compliment ce caută mai mult trupul decât mintea. „Nu” in fața unui film de comedie prost si neinspirat. Un film de scurt metraj al bărbatului care nu isi dorește o femeie in Viata lui, ci una in patul sau! :)) „Nu” in fața fantomelor trecutului ce imprimă desuet holograme in prezentul pur.  Un „Nu” răspicat si just in fața plăcerilor ce au ajuns confundate cu fericirea.

O femeie va ști sa zică „Nu” atunci cand e implorată sa nu pună punct, ademenită fiind de atâtea virgule răscolitoare si iluzorii. Atunci cand e rugată sa nu rupă foaia sau s-o întoarcă.  „Nu” in fața unui Ego ce a sălășluit prea mult, îndepărtând esența. „Nu” in fața mirosului pacalitor si ademenitor. Al unui parfum adorat doar dimineata si in orele târzii din noapte. Ea ar prefera mai degrabă mirosul pur de ozon. Ca dupa o ploaie de vară ce spala in grabă orice urmă de regret. 🙂

„Nu” in fața ispitelor dulci si glazurate. Cele mai bune prăjituri sunt cele servite in doi. Nu la cofetărie, ci acasă! :))

„Nu” in fata nefericirii ce i-a năpădit suficient porii și i-a sugrumat cu premeditare orice urmă de zâmbet.

O femeie care se respectă va ști întotdeauna cand sa spună „Nu”, dar va alege mereu un „Da” in fața iubirii adevarate! 

__________

Fragment din cartea „Iubind-o pe Ea”!

Nu ai achiziționat inca, prima mea carte? Iubind-o pe Ea e acum in stoc! Pune mâna pe ea!:) Precomand-o acum! De unde? De aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/