Niciodată!

Un prim sărut ce i-a pătat atât de dulce buzele. Cel dintâi buchet de flori. Răsfirat in sute de ganduri si arome. Prima îmbrățișare. Atât de sinceră si inocentă. Prima iubire. Chiar daca nu a fost si ultima.

Femeile nu uită niciodata. Primul pahar de vin sorbit intre priviri îndrăgostite. Prima ieșire. Ferită de ochi curioși si minți dezlănțuite. Nu uita niciodata. Primul „Te iubesc” simțit prin toate venele. Atât de repede pulsează el in mintea ei. Cel dintâi parfum. Înmiresmat in stropi de mir. Atât de fină este pielea ei. O femeie nu poate uita niciodata. Un prim inel oferit chiar si in joaca.

O femeie nu va uita niciodata. Prima durere ce i-a sfâșiat bucăți din inimă. Prima minciuna. Ca o trădare neînțeleasă a fiintei. Primele palme ce-au lasat amprente. Mai mult in suflet decat pe un chip plăpând. O alta femeie. Atunci cand prima nu mai este ea. Cele dintâi cuvinte aspre ce nu o mângâie, ci taie respirații. O ultimă intalnire. O va purta in suflet. La fel ca prima. O ultima atingere. In diminețile sau serile in care el va înceta sa fie.

O femeie nu uita niciodata. Nu are cum. Poate doar atunci cand n-a iubit, cu adevarat! 🙂

_______

Mic fragment din prima mea carte, „Iubind-o pe Ea”. Vrei sa descoperi mai multe? Achiziționează cartea acum.(TRANSPORTUL ESTE GRATUIT IN TARA)

Comandă de aici:

Iubind-o pe Ea – Alexandru Chermeleu