Nu există pitipoance.  Doar bărbați care nu se respectă. Însă există și femei care nu se respecta. E plin pământul de ele. Femei ce confundă aparenta cu esența. Ce mai conteaza ce lăsam în urma atâta timp cât trupul este îmbrăcat și strălucește. Ce mai conteaza un suflet dezbrăcat și gol atâta timp cât defilam cu altceva. Ce mai conteaza cu cine suntem atâta timp cât unde suntem e mult mai important . De ce ne-am mai uita în oglinda interioara atâta timp cât cea exterioara ne hrănește Ego-ul!

Peste 10 ani nu va mai conta nimic. Nici poșeta Louis Vuitton pe care o purtai la braț,  nici pantofii Gucci Sofia și nici parfumul scump ce masca atât de bine o viață atât de ieftină.  Peste 10 ani nu va mai conta restaurantul de lux în care ai mâncat zi de zi si nici serile pe repeat ce le savurai sub același clar de luna. Pun pariu ca ai uitat cat de frumoasa este luna. Nici nu aveai cum s-o observi. Singurele luni visate erau lunile de miere. Însă cu un gust atât de amar.

Există femei care au uitat de unde au plecat și femei care nu știu încotro s-o apuce. Asa cum exista femei ce cred ca a fi pitipoanca este privilegiul celor norocoase.  Eu cred ca nu e niciun privilegiu. E doar un prilej. Un prilej de trezire din iluzia pe care singure o întrețin.  Problema este ca majoritatea sunt, la randul lor, întreținute.

Pitipoancele se îmbracă de la Prada. Unele. Altele doar visează. Asa cum altele visează la Praga. Au auzit că e mișto acolo. 🙂

Însă,  cele mai multe, au uitat ca peste 10 ani cel mai mișto este să ai pe cineva aproape. E tot ce contează cu adevărat.

Foto: gotstyle.ca

__________

http://www.radardemedia.ro/pagina-de-vot-finala-premiile-radar-de-media-2015/6/