Începând usor cu degetele de la picioarele dezghețate. Urcând mai apoi către coapsele moi si petrecute in trupul amorțit de șoaptele unei ierni aproape încheiate. Continuând cu bustul învelit in doi. Primăvara incepe cu Ea. Fie ca e mama, soție, iubita sau toate la un loc. Pe mame nu le vom uita niciodata. E ca si cum ne-am uita pe noi in tropotul fiintei. Mereu recunoscători unui chip angelic ce a trecut prin chinurile facerii primordiale. Soția o iubim si o contemplam sub voalul adorat, in trecut, de chipuri bucuroase si senine. Iubitele se cuceresc in fiecare zi ca mai apoi sa ne devină tot soții. 🙂 Pasind împreuna si fara graba pe drumul bătătorit de fin in promisiuni ce se adeveresc aievea. 

Femeia nu se iubeste doar de 1 sau 8 Martie. Si pentru ca ne-am apropiat atât de elegant de săptămana ce urmează, eu zic sa le iubim mai mult. 🙂 Primavara incepe cu voi. Si nimeni nu-si doreste sa se termine. Iar daca i-ai cules o floare, sa nu uiti ca cea mai gingașa ramane … Ea! Ziua femeii e in in fiecare zi, ceas sau clipa. 

Atunci cand cel mai frumos mărțisor nu e piatra ce o poarta-n piept, ci zâmbetul pe care-l poarta-n suflet. 

La Mulți Ani, Femeie! Tu meriti totul si inca ceva in plus! 🙂 

________________

image Primăvara incepe cu Ea! Fa-i un cadou din suflet! Cel mai frumos mărțisor! Pentru ca anul acesta nu se mai poarta mărțisor! Se poarta, „cărțisor”! 🙂 Comanda cartea Iubind-o pe Ea! Se va bucura! Click aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/