Există multi „prosti” care te invita in Iadul lor si multe „proaste” care accepta, crezând ca trăiesc in Rai.

Atunci cand Paradisul lui e Iadul tau. Nici Eva nu s-a putut abține sa nu muste din mar. Exista o Eva in fiecare femeie pe care o întâlnești in viața ta. Asa cum exista un Adam in fiecare bărbat pe care îl inviți in suflet sau in pat. Important e sa îsi lase demonii acasă. Sa-i închidă si sa arunce cheia.

Din nefericire, unii vin cu ei la pachet. Un fel de Bonus necruțător al sufletului. In loc sa-ti aducă un buchet de flori, iti aduce unul plin cu drăcușori. Colorați, gălăgiosi si cu multe nuanțe de negru si de gri.

Ar fi misto sa existe Shazam pentru suflete. Sa le „ascultam” putin iar mai apoi sa primim verdictul. Din nefericire, unii il au atât de mânjit încât nu pot fi recunoscuți. Iar daca playlistul personal a devenit, peste noapte, unul sumbru, e cazul sa schimbi vocea. Nimeni nu poate dansa pe muzică de înmormântare. Atunci cand moartea sentimentelor e încununată de aceleasi semne ce chinuie mintea si inima celuilalt. Nu exista cupluri fara probleme. Asa cum nu exista vara fara ploaie si furtuni.

Probleme in paradis vor exista întotdeauna. Iar daca paradisul vostru s-a transformat deja într-un infern, e cazul sa il stingeți. Atunci cand lacrimile vărsate nu pot stinge focul dintre cei doi. Atunci cand ploua neîncetat. In ființa. Atunci cand vântul aprig al durerii bate prin suflet si rupe in două trăiri, sentimente si emoții neîmpărtășite. Atunci cand norii întuneca mintea si aduc bezna in inimă.

Când umbrele se transformă in fantome ce bântuie fiecare părticică nestudiata din iubirea celor doi. Când paradisul vostru se crapă in mii de bucăți. Când porumbeii se transforma in ciori ce mușca fără milă din amintirile voastre si din carnea ce fierbe acum, pe voi. Când mieii se preschimbă in lupi ce sfâșie din poezia voastră. Când fluturii sunt acum molii ce putrezesc in interior.

Nu este greu să îți pui o pereche de aripi și să-l faci pe celălalt să creadă că tu ești un înger. E mult mai greu să-ți lași aripile să crească, alături de el.

Probleme in Paradis au fost mereu. Când îngerii tai se lupta cu demonii lui si invers. Unii trăiesc Raiul iar alții dau Raiul… pe Iad.

Iar atunci cand nu mai poti stinge Flacăra ce te consumă, acum ,prin toti porii, aprinde alta. Într-un alt loc si într-un alt… suflet.