Cine afirma că sexul, intr-o relatie de cuplu, nu contează deloc, nu prea a avut parte de el. Si nici de o relatie autentica. Sexul e mișto. Te scapă de dureri de cap. Nu iti da altele. 🙂 Nu i-am înțeles niciodată pe cei care spuneau ca nu pot face sex din cauza asta. Capul sigur nu ii durea iar adevarata problema nu era sus, ci jos. În inimă.  Sexul sporește eliberarea oxitocinei și te scapă de stres. Nu am auzit niciodată de un cuplu stresat atunci când face sex. Poate numai atunci când partenerii sunt nepotriviți. 🙂

Sexul e mișto. Multe relatii nu ar supraviețui o zi dacă nu ar bifa cu brio acest „test”. Căci sexul nu e doar un antrenament al trupului, ci și o comuniune a minții si a inimii celor doi. Sexul fără dragoste e zero iar dragostea fără sex, la fel. Asemenea unei cafele fără zahăr. Unii o prefera și așa. 🙂

Sexul e mișto. Atunci cand se întâmplă cu cine trebuie. Unde? Nici nu mai contează. Atâta timp cât nu e în public. 🙂 Deși, unii m-ar contrazice vehement la capitolul acesta!

Atat femeile cât și bărbații se gândesc în egala masura la sex. Diferența este că avem subiecte diferite de discuție. O alta diferenta este ca femeile au un buton pentru sex. Se pot infrana mai usor. Pentru barbati nu s-a inventat inca asa ceva. Iar cei care sustin ca il au, au intrerupatorul mereu stricat. :))

Nu există un manual pentru a face sex. Important este sa se producă natural și,  de ce nu, spontan. Sexul nu se programează. Atunci nu mai e sex. E doar o un alt task de bifat în agenda personală. Sexul se simte. Intens. Al naibii de intens. El se întâmplă. Și atât.

Sexul și dragostea merg bine împreuna. Din acest motiv Femeile vor multa iubire și orgasme multiple. 🙂 Majoritatea femeilor nu te-ar părăsi niciodată după o partida reușită de sex. 🙂 De unde și „Te iubesc-ul” mult mai pronunțat și mai des auzit.

O relație de cuplu sănătoasă se bazează și pe sex bun și des. Cine contrazice aceasta afirmație, nu se afla într-o relație sănătoasă.

Pentru ca, asa cum spunea cineva: Sexul e o boala. Te trântește la pat.

Însă cel mai mai mișto este să te trântească… el! 🙂