Cei mai mulți … în tăcere. Departe de orice gând ce ar putea sa îi privească în inimă. Femeile care spun ca bărbații nu suferă nu au pășit cu adevărat în sufletul lor. I-au privit de la distanță și nu au răscolit suficient ființa. Unii bărbați suferă crunt. Pe unii îi doare Ego-ul iar pe alții îi doare în cot! 🙂 De ce lasă în urmă.

Dar există și bărbați ce plâng cu lacrimi sărate sau amare. Se izolează într-un loc ferit de amintiri. Mulți dintre ei se inchid în camera de alături. Atunci când ochii lui privesc un telefon ce nu mai sună. Unii aleg greșit. Alții sunt aleși. Unii dintre ei iubesc atât de mult iar alții sunt iubiți, deși nu merită. Pe unii îi vezi la braț cu femei ce se uită mult prea mult în oglindă iar pe alții îi vezi cu altele, atunci când „proasta” ii așteaptă acasă cu o masă caldă și un trup înghețat de atâta dor.

Bărbații care suferă nu se laudă. O fac pe-ascuns. Năpăditi de regrete. Majoritatea s-ar întoarce în timp pentru a schimba ceva. În tot acest timp, ar trebui să se schimbe pe ei. Uneori e prea târziu pentru Ea. Căci iubirea e o floare. Dacă nu o uzi constant, o pierzi. Iubirea e ca o bestie cu mulți cai putere. E iute, Gonește repede și dulce pe autostrada celor doi și nu s-ar mai opri. Atâta timp cât e alimentată.

Mulți bărbați nu au înțeles lucrul acesta iar multe femei încă speră ca ei să priceapă. Să priceapă iubirea și cât de mult înseamnă ea în viața ta.

Bărbații suferă. Atunci când pierd. Atunci când le pierd … pe Ele.

__________

De unde comanzi cartea mea? De aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/