Sarut-o! Prețuiește-o si iubeste-o! Altfel, te vei uita paralizat de pe margine cum altcineva ii va oferi toate aceste lucruri. Iar daca te-ai trezit  dimineața fara sa o îmbrățișezi, probabil ca nu o meriți. :)) Cand telefonul e mult mai important decat ea iar ochii tai privesc in jos in loc sa-i privească pe-ai ei. 🙂 Cand notificările de pe Facebook iti fac cu ochiul in loc sa tresari mai mult la notificările din inima ei. 🙂 Ea te întreaba si a încetat sa mai aștepte un raspuns. O singurătate in doi pe care ati luat-o in brațe in loc sa fiți unul in bratele celuilalt.

Tu ai uitat sa ii mai spui cât este de frumoasă iar ea a uitat sa fie așa cu tine. Ea a uitat cat ați râs împreuna iar tu o privești cum plange singură. Cand o ții de mâna, o faci doar pentru ca ea îți cere lucrul acesta iar cand ii spui ca o iubești, vorbele tale răsuna metalic si surd, fără a găsi drumul atât de bine stiut inainte, spre inima ei. Cand mergeți pe strada împreuna, tu iti întorci capul după altele iar ea își întoarce inima in trecut. Amândoi va îndreptați cu pași repezi si tociți spre același deznodământ crunt al sufletului.

Doua suflete tăiate in doua ce au uitat sa respire la unison, asfixiate de lipsa unei iubiri sugrumate. Doua guri paralele ce nu isi mai întâlnesc buzele. Singurul lucru ce lipsește sufletului e acea scânteie ce poate reaprinde doua chipuri ce au uitat sa se recunoască. Ca o bricheta pe care o ții in buzunar si care a aprins atâtea țigări fumate nevrotic.

Si totuși … Nu e tarziu!

Tine-o de mana si nu-i da drumul! Altfel, o va ține altul! 🙂

__________

Comanda cartea „Iubind-o pe Ea” si bucura-te si de restul scrierilor. Ce mai astepti? Esti la un click distanța de o carte ce iti poate deschide mintea si inima! Comanda de aici: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/