Fă-ți timp pentru un Mulțumesc. Spus din inimă. Căci nu îți poate lua mai mult de câteva secunde. Pentru unii, doar câteva momente sunt îndeajuns sa fie praf de stele.

Fă-ți timp pentru un zâmbet cald. Purtat pe buzele celor dragi. Fii tu motivul bucuriei lor. Un zâmbet la momentul potrivit, e o minune pentru cel lovit.

Fă-ți timp pentru o ținere de mâna. Fii tu un umăr pe care celălalt își poate sprijini trupul rănit. In ceasuri de nevoie si necaz. Mulți dintre noi fug de înghit pământul. Fii tu mai tare ca pământul, azi.

Fă-ți timp pentu o vizită la cei bătrâni. Căci pașii lor s-ar îndrepta spre tine de vârsta lor i-ar mai lasa s-alerge. S-ar bucura nespus de mult. Sa-ți vadă chipul pe al lor pridvor. Sa guști din ciorba lor gătită cu atâta dragoste. Sa-i pupi pe frunte când te desparți de ei, cu dor.

Fă-ți timp pentru ai tăi prieteni dragi. Îmbrățișeaza-i sincer si mulțumește ca exista-n viața ta. Mulți dintre ei s-ar arunca in foc ca sa-ti ferească inima. Unii s-ar îneca in valurile tale numai pentru a-ti potoli marea sufletului. Prietenii adevărați se număra pe degete. Nu-i pierde printre ele si pe ei.

Fă-ți timp si pentru tine. Pentru un film. Pentru o înghețată bună si un pahar de vin. Pentru o zi in care te poți împrieteni cu gândurile tale. Sa le miroși printre petale. Precum o floare a ființei pe care ai uitat sa o mai uzi.

Fă-ți timp pentru iubire, prieten drag. Când totul ti se pare-acum pierdut, gândește-te la lupta inimii ca la un nou si pașnic început.

Iubește-te acum.

Iubește mult.