O vorbă spusa de o femeie care s-a măritat cu fratele lui? 🙂 Probabil.  Sau care isi spunea, zi de zi, cu un zâmbet chinuit pe chip: „Se putea si mai rau”.

Cred ca este una din cele mai cretine expresii auzite de mine. Atunci cand accepți un barbat putin mai frumos decât dracul, cu siguranța nici părerea ta despre tine nu este la locul ei. Cand accepți jumătăți de măsura, fii pregătit sa le si primesti. Cu vârf si îndesat.

Barbatul trebuie sa fie frumos. In special la interior. Dar interiorul si fațada se completează. La unii, doar compensează. 🙂 Mai mult sau mai putin. Femeia si Barbatul trebuie sa fie frumoși atât separat, cât si împreuna. Împreuna, Frumusețea este completa. Cercul este închis.

Dar, pana la urma, cine sunt eu sa judec gusturile in public? Fiecare doarme exact asa cum isi așterne si fiecare defilează cu cine merita! 🙂

Iar daca totuși iti alegi unul putin mai frumos decât dracul, ai grija ca măcar sufletul sa ii fie ca al unui înger!

________________

Acest blog a fost nominalizat la Premiile Radar de Media in cursa pentru “Cel mai bun blog al anului 2015″. Susține-l si tu cu un vot, accesând acest link http://www.radardemedia.ro/premiile-radar-de-media-2015-etapa-1-categoria-nr-11-cel-mai-bun-blog/ si selectând (alexandruchermeleu.com) din lista blogurilor afișate. Iti multumesc!