Sau ‘Cum stii ca l-ai întâlnit pe El’ …

Dar nu pe „el” care isi șterge apelurile din telefon atunci cand se întoarce, obosit, acasă :)) Barbatul unei singure femei este barbatul linistit. Atât in minte cat si in inima. Nu poarta-ascuns rujul mult prea evident ce se așterne pe gulerul cămășii si nici mirosul parfumat al alteia. Singurul ruj pe care il accepta e cel al femeii ce il completează. Nu face salturi gratuite printre prietenii cu care-si da pasente, lăudându-se cu cate cuceriri a bifat pe lista. Dimpotriva, singurul „salt amoros” e in patul femeii deja cucerite si iubite! 🙂 El a învățat ca in concedii nu se pleacă singur si nici mânat de alte ganduri.

Barbatul unei singure femei e cel mai sincer poet atunci cand singurele versuri rostite sunt cele ale muzei ce-l inspira in timp ce aerul ce il respira e îmbibat de chipul ei. E „clientul fidel” al unei singure trăiri asa cum fumătorul înrăit nu se desparte de țigările ce il consuma. Barbatul unei singure femei este barbatul ce s-a oprit din alergat, „împiedicându-se” in pragul inimii celei alese. Stie ca dragostea trece prin stomac dar numai atunci cand e cuprins de fluturii ce au învins cu Detașare, moliile! :))

Barbatul unei singure femei are lângă el femeia unui singur barbat. E suficient! 🙂

________________

Te invit sa citesti si cartea scrisa de mine – “Iubind-o pe Ea”. Cartea este disponibila AICI: (Acum cu TRANSPORT GRATUIT in toata tara)

Iubind-o pe Ea – Alexandru Chermeleu