Bărbăția nu o etalezi in nenumăratele jocuri de poker in care iti încerci norocul. S-ar putea ca mana pe care o joci sa fie la fel de proasta ca rolul pe care ti l-ai asumat cu greutate. Un bluff ironic al sortii si nimic mai mult. O cămașă apretată si asortată cu un costum de firma si niste pantofi lustruiți cu migala nu te fac mai barbat decat ai fost ieri. Poate doar mai îngrijit si mai atent. In primul rand cu tine. O mașina scumpa si cu multi cai putere nu nu iti afirma masculinitatea. Pana la urma, si cu o Dacie te poti plimba la fel de bine din punctul a in punctul b. Mai greu cu depășitul.

Dar ce te faci atunci cand esti depășit tu de altii? In drumul tau spre fericire. De acei barbati care au inteles ca niste brațe puternice si lucrate nu înseamna nimic atunci cand nu imbratiseaza o femeie. De acel barbat care a inteles ca o minte ageră si deschisă nu înseamna prea mult atunci cand nu e admirata de femeia de langa el. Atunci cand o inima antrenata si vindecata nu poate fi împlinita decat alaturi de inima femeii ce a adăpostit-o in sufletul ei. Barbatul ce a priceput ca un trup parfumat este egal cu zero in fata unui suflet aromat si îmbietor. Un barbat care a inteles ca degeaba ai cuvintele la tine daca nu le poti transforma in fapte.

Adevăratul test de seducție nu are loc la prima intalnire. El se petrece in fiecare zi, alaturi de femeia cu care împărtășești nu doar patul, ci si ganduri, emoții, trairi. A fi puternic nu inseamna sa ridici greutăți la sala. Inseamna sa ții mintea femeii de langa tine intr-o mana, inima in cealalta si sa creezi un echilibru aproape perfect intre ele. Barbatul „modern” a devenit un Joker pe masa răvășită de atâtea roluri si măști ale vietii cotidiene. A devenit un mercenar desăvârșit in lupta continua cu societatea si cu el însuși. Un război nevrotic de cucerire. O goana asidua dupa funcții, putere, bani si recunoștință.

Niste ‘masculi alfa’ care au cucerit totul in jurul lor … mai putin pe Ea! 🙂