Ediția Nouă este acum disponibila si se afla pe stoc!

1000 de oameni au comandat cartea in 36 de ore de la lansarea online a acesteia. Peste 4000 de carti vândute in mai puțin de două luni. Un număr care a întrecut orice așteptare. Un număr care imi demonstrează ca munca mea nu a fost în zadar. Un număr care imi arată că oamenii au fost, sunt și vor fi întotdeauna înșetati de sacru și iubire.

image

Am așteptat această carte cu sufletul la gură. Acum a fost lansata. Mai putin si va ajunge in brațele si sufletele voastre. În biblioteca minții si a inimii.

O carte in care toți ne regăsim. O carte in care rândurile așternute vin in completarea experiențelor noastre si a poveștilor noastre de viața si de iubire.

image

UPDATE: CARTEA ESTE PE STOC! Cartea este acum disponibilă pentru comanda.

Dacă nu mai ai răbdare sa citești, comandă cartea Acum! Apasă pe linkul de mai jos. Dacă mai ai răbdare, citește până la final.

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

O carte in care iubirea este descoperită, simțită, invățată si trăită. Prin toate sinapsele minții, prin toate valvele inimii și prin toți porii ființei.

O biblie a Iubirii care te va învață să te regăsești, să te respecți, să visezi, să speri, să te iubești și să iubești… să fii iubit!

image

Fie că ești femeie sau bărbat, această carte va lasa o amprentă în sufletul celui care va îmbrățișa cuvintele pictate în ea.

Fericirea începe cu tine! Pentru că tu meriți să fii fericit! Începe de Azi și nu te opri pentru nimeni și pentru nimic în lume!

Tu ți-ai luat cadoul? 🙂 Încă te poți înscrie in cursa celor care pot achiziționa ultimul tiraj din Ediția Nouă. Ce mai aștepți? 🙂

image

UPDATE: CARTEA ESTE PE STOC! Cartea este acum disponibila pentru comandă.

Comandă cartea acum și bucură-te de iubire!

Click aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Cu drag,

Al tău condei de suflet,

Alexandru Chermeleu

image